Mamamaandag 14 maart 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


mamamaandag 14maart2016Van die dingen die je van tevoren bedacht had, dat je dat nooit zou doen bij je eigen kinderen. Bijvoorbeeld dezelfde kleren aan bij broertjes of zusjes. Haha, ik doe het nu dus wel en ik vind het geweldig. Onder invloed van zwangerschapshormonen heb ik een paar shirtjes, broekjes en pakjes voor de mannetjes gekocht. En ik kan niet wachten tot ze het samen aan kunnen! Helaas moet Kyran voor de meeste dingen nog een beetje groeien.
Waar ik het voorheen belachelijk vond, snap ik nu moeders (of vaders) die dat wel doen. Het is gewoon leuk, soms. Als je ze naar een pretpark of zoiets hetzelfde aandoet, kun je ze veel makkelijker vinden in de drukte. Nog een voordeel ook.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *