Mamamaandag 13 april 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Gisteren waren Maarten en ik drie jaar getrouwd. We hadden eigenlijk plannen om met z’n viertjes (wij drie + de hond) ergens heen te gaan. We wisten nog niet helemaal wat precies, maar dat zouden we nog wel zien.
Helaas gooide er een klein kotskoppie roet in het eten. Liam is al een paar dagen niet helemaal lekker. Spugen, af en toe koorts en diarree. Verder eet hij ook niet zo veel en dat is echt niks voor Liam.
Ondanks alles vindt hij het toch heerlijk om buiten te spelen en met ons te wandelen. Dus we hebben zondag een heerlijk rustig dagje gehad samen. Lekker in de tuin gespeeld en gewandeld met Nala. Daarna heerlijk relaxed in de tuin gegeten en daarna nog meer gespeeld. Eigenlijk hebben we denk ik nog meer genoten van elkaar dan als we wel weggegaan zouden zijn…

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *