Mamamaandag 12 oktober 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Nu ik al een paar maanden zwanger ben, is het steeds minder makkelijk om lange stukken met Nala te wandelen. En dat is wat ze wel nodig heeft natuurlijk. Dus tegenwoordig gaan we steeds vaker fietsen. Nala vindt het heerlijk om lekker lang en hard te rennen. Zeker als ze af en toe los kan naast de fiets. En Liam vindt het natuurlijk ook geweldig op de fiets. Vaak komen we dieren tegen. Koeien die aan het gras eten zijn, kippen die tokken, de ezel in het dorp of schapen die aan het blaten zijn. Helemaal leuk vindt hij het als we dan tijdens het fietsen ook nog liedjes zingen. Elke keer als we de koeien zien, begint hij met “Een koetje en een kalfje, die liepen door de wei..” en daarbij ook de gebaren die hij kent. Heerlijke momentjes zijn het met z’n drietjes.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *