Mamamaandag 11 mei 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vorige week zijn Liam en ik een paar dagen uit logeren geweest zonder papa en Nala. Toen we eindelijk thuis kwamen, na de lange treinreis, was Liam helemaal door het dolle heen. Nala, Nala, Nala, Nala, riep hij! Nala was gelukkig ook blij om ons weer te zien. Ze kwam meteen met balletjes aandragen en ze gaf Liam een hoop kusjes.
Twee tellen na deze foto stonden ze boven de kruiwagen waar een hoop water in zat. Daar moest mee gespeeld worden natuurlijk. (Lees: alles moest nat gespetterd worden natuurlijk :-D)

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *