Mamamaandag 11 april 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206753413373746.jpegMorgen zijn Maarten en ik 4 jaar getrouwd en afgelopen vrijdag waren we op de bruiloft van onze vrienden. Overdag mochten de kinderen lekker mee naar de bruiloft en in de avond mochten ze naar mijn moeder. Zo konden wij lekker eten en feesten. Het was supergezellig en we hebben een heerlijke dag gehad. Een mooie ceremonie en daarna lekker borrelen. Kyran in de draagdoek en Liam lekker rondrennend over het strand met papa achter zich aan.
Voor het eten werden de broertjes door mijn moeder opgehaald. Wij hebben daarna lekker gegeten en na het eten, toen het bruidspaar nog wat foto’s ging maken met de zonsondergang op de achtergrond, liepen Maarten en ik voor het eerst in lange tijd weer eens samen een stukje over het strand. Wat heerlijk was dat.
Toch was het voor mij wel weer heel erg wennen, om na al die tijd weer eens zonder kinderen te zijn. Zelfs toen ik in december in het ziekenhuis lag, draaide alles voor mij ook om de baby. Dus dit was weer even wennen, maar wel heel leuk! Al begon het na onze wandeling toch wel weer een beetje te kriebelen om naar de kids te gaan, toch nog langer gebleven, omdat het ook heel gezellig was. Op het feest appte ik mijn moeder hoe het ging. Liam sliep lekker, maar helaas had Kyran het niet naar zijn zin. Mijn moeder zei, dat het wel goed zou komen, maar vanaf dat moment stond ik niet meer lekker te dansen. Haha, ook was ik de kolf vergeten, dus de boel stond op springen. Uiteindelijk toch maar snel naar m’n moeder gegaan, om Kyran te troosten en te laten drinken. Toch hebben we even genoten van het samen zijn; even wat minder papa en mama zijn en weer wat meer man en vrouw.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *