Mamamaandag 10 augustus 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Liam kreeg vorige week nog een verlaat verjaardagscadeautje van mijn vriendin Eefje. Lang heb ik getwijfeld wat hij nog “nodig” had. Ik weet het, first world problems.. Maar uit eindelijk kwam ik op het idee verkleedkleren of muziekinstrumenten.
En Eefje had natuurlijk het beste uitgezocht. Een ridderpak voor onze kleine draak. Geweldig!
Vanaf dat het pak is uitgepakt speelt hij er elke dag mee. Mama, Jam ridder spelen, ja?
Het leukste is als Maarten of ik de helm en het schild aandoen en Liam erop mag slaan met zijn zwaard. Geweldig!
Dus nu op om zijn koninkrijk te beschermen!

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *