Mamamaandag 09 november 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Hiep hiep hoera! Zondag werd ik dertig en dat hebben we heerlijk met zijn drietjes/viertjes gevierd. We zijn voor het eerst met Liam naar het theater geweest. En dan nog naar “Raad eens hoeveel ik van je hou?” van theater terra. Liam vond het geweldig! En wij genoten zo erg van hem (en de voorstelling). Het kleine aapje vond het heerlijk om op zijn eigen troon te zitten, maar vond het ook fijn om bij mama of papa te zitten of staand tussen twee stoelen door te spieken. Waar de vrouw voor hem, gelukkig geen probleem mee had. Ik kon weer helemaal terug naar vroeger, toen ik met mijn moeder en broertje ook vaak naar het theater ging. We gingen vaak met kinderfeestjes of in vakanties. Meestal naar de kleinere theatertjes in de stad (Den Haag). Een keer gingen we voor de tweede keer naar dezelfde voorstelling, die ik al eens gezien had, maar de andere kinderen die mee waren niet. Het maakte mij niks uit, want ik vond het leuk dat ik alles al wist. De actrice op het podium hoorde mij al een belangrijk zinnetje zeggen, voor zij dat kon doen. En dat vond ze blijkbaar zo grappig dat ik bij haar op het podium mocht komen om te helpen en mee te spelen. En dat heeft bij mij weer zo’n indruk gemaakt dat ik later op toneel ben gegaan en dat nog jaren heb gedaan. Dus wat ons betreft was het een heel geslaagde dag en gaan we de traditie voortzetten door met Liam en straks met zijn broertje vaak naar het theater te gaan. Het was een superdag!

Meer Mamamaandag
Lees ook de Papa’s wereld review van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *