Mamamaandag 08 juni 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Afgelopen weekend zijn we met ons gezin en mijn vriendin en haar dochtertje naar de Ouders Natuurlijk Beurs geweest. Heerlijk om zoveel mensen te zien die het niet gek vinden om je kind te dragen, die het niet raar vinden als je nadenkt om wasbare luiers te gaan gebruiken, waar het normaal is om je kind (lang) borstvoeding te geven en waar je niet doodgegooid wordt met alle grote bekende merken.
We hebben een leuke, gezellige dag gehad en Liam heeft heerlijk met zijn vriendinnetje gespeeld met allerlei duurzaam en houten speelgoed.
We hebben een supergave draagzak gekocht, hij zit heerlijk en we is heel snel en makkelijk om te doen. Het leuke is, dat ik Anja, mijn vriendin, ook heb besmet met het draagvirus en zij haar dochter ook lekker draagt. Geweldig vind ik dat.
Ook hebben we herbruikbare knijpzakjes gehaald, super handig voor onderweg. Je weet precies wat je erin stopt en kan het dus net zo gezond (of ongezond) maken als je wilt. En Liam is er helemaal gek van.
Verder hebben we nog een hele hoop leuke dingen gezien waar ik best hebberig van werd.
Heel leuk om eens bij zo’n hippe geitenwollensokkenbeurs geweest te zijn. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, want ik ben best een geitenwollensok aan het worden en ik vind dat helemaal niet erg.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *