Mamamaandag 08 februari 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206238873710576.jpeg De afgelopen week hebben we niet zo veel gedaan. Het was een week van hoesten, snot en koorts voor Liam en mij. De kleine man viel zelfs zomaar in slaap op de bank (op/tegen Nala, zo schattig). Zo zielig om je kleine mannetje zo ziek te zien. En het enige wat je voor hem kan doen is knuffelen en proberen dat hij genoeg drinken binnen krijgt. Gelukkig leek hij donderdag weer een beetje opgeknapt, zo goed dat hij vrijdag lekker een dagje ergens anders kon gaan spelen en ik uit kon zieken. Na het eten haalde Maarten hem weer op en konden we hem slapend in bed leggen. ’s Avonds kreeg hij weer koorts en ging hij weer meer hoesten en ’s ochtends wilde hij alleen maar in bed liggen. Na wat getwijfel toch maar de huisartsenpost gebeld en we mochten meteen langskomen. Mijn kleine mannetje heeft z’n eerste longontsteking te pakken. Arm ventje! Geen mijlpaal waar ik trots op ben, kan ik je vertellen. Helaas zijn mijn slechte longgenen (vast geen echt woord…) doorgegeven. Ben wel heel blij dat ik gebeld heb, want van de antibiotica knapt hij goed op. Het is nog steeds veel bankhangen en televisiestaren, maar tussendoor speelt hij gelukkig ook weer en hij heeft weer praatjes voor tien. Hopelijk is hij snel helemaal beter!

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Het was écht zielig. Het gekke was dat hij bij ons zo lekker speelde en dat ik met hem nog een ijsje ben gaat eten in Dukenburg. Hij zat écht te genieten. En dan thuis gekomen wéér opnieuw ziek worden. Dikke knuffel van opa, en natuurlijk ook van oma.