Mamamaandag 07 september 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Vorige week zijn we met ons gezin lekker een week weg geweest. Eerst met mijn moeder een midweekje Center Parcs en daarna doorgereden, een weekendje naar een vriendin die in een Landalpark op vakantie was. We hebben genoten! En Liam natuurlijk ook!
Hij heeft de hele week bij omi in de kamer geslapen en later bij zijn vriendinnetje en dat ging eigenlijk super goed. Dat maakte dat papa en mama ook even extra uit konden rusten.
We hebben heerlijk tijd voor elkaar gehad en zijn er ook een keertje met zijn drietjes op uit gegaan. Naar de kinderboerderij en de speeltuin. Daar hebben we deze (en nog een hoop andere) lieve foto’s gemaakt. Mijn heerlijke kleine knuffelaapje en ukkie in mijn buik. Ik hoop zo dat ze het goed met elkaar kunnen vinden later.

Meer Mamamaandag


			

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *