Mamamaandag 07 december 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

12354112_1746392228914387_1905034421_nHet waren een paar drukke weken voor het aapje. Sinterklaas heeft toch een hoop indruk gemaakt. Met als hoogtepunt pakjesmiddag met de opa en oma’s en oom en tante en de twee honden bij ons thuis. Meneertje heeft superleuke cadeautjes gekregen en wilde overal het liefst meteen mee spelen. Ook het uitpakken was leuk, vooral omdat hij bij iedereen wel mocht helpen.
Zondagmiddag hadden we ook nog een afspraak bij ons thuis, waardoor hij nog drukker werd. ’s Middags heeft hij lang geslapen, dus was het ’s avonds een ramp om hem in slaap te krijgen. Uiteindelijk maar weer naar beneden en hebben we nog even lekker op de bank geknuffeld. Hij zat lekker op schoot en wilde mijn buik insmeren, ondertussen zat hij ook te knuffelen, aaien en kusjes te geven aan de baby en mijn buik. Op een gegeven moment schopte de baby en merkte Liam dat voor het eerst bewust. Hij was helemaal ondersteboven ervan. Zo hebben we ruim een half uur op de bank gelegen voor hij eindelijk rustig genoeg was om lekker te gaan slapen. Ondanks het drukke weekend, vond ik het stiekem wel fijn dat het spookje nog even niet kon slapen en we uiteindelijk nog extra konden knuffelen en hij daardoor rustiger werd.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *