Mamamaandag 06 juni 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Tijdens ons weekendje weg met mijn schoonfamilie is Kyran voor het eerst wezen zwemmen. Ook al was het water een beetje koud voor hem en moest hij daar erg aan wennen, toch vond hij het heerlijk om zo vrij in het water te kunnen bewegen. Lekker lachen en spartelen met zijn beentjes. Ondertussen had Liam het geweldig naar zijn zin. Hij was balletjes aan het gooien met een paar pubermeiden, die hem heel schattig vonden. Later ben ik even met hem het diepere bad in gegaan. Het was al een tijd geleden dat Liam en ik samen zijn gaan zwemmen. Voor ik zwanger werd, gingen we bijna elke week . Helaas ging dat tijdens de zwangerschap niet meer. De laatste keer was bijna een jaar geleden en hij was ineens veel vrijer in het water. Hij durfde alleen van de kant te springen en onder water te duiken. Heerlijk was het. Die kleine aap wordt ineens zo groot en het gaat zo snel.

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *