Mamamaandag 06 juli 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Zondag zijn we weer naar de Efteling geweest. We hadden opa Huub ook opgehaald, want we gingen de nieuwe achtbaan uittesten.
We hebben gebruik gemaakt van de babyswitch, zodat er altijd iemand bij Liam kon blijven en we niet twee keer heel lang in de rij hoefden te staan. Ideaal was dat. En ik had geluk, want omdat ik bij Liam bleef toen Huub en Maarten in de achtbaan gingen, zou ik eigenlijk alleen moeten. Maar het meisje dat alles regelde, zorgde ervoor dat opa nog een keertje mee mocht. Heel fijn, want hij was best wel heel eng, die achtbaan. 😉 Sorry voor alle mensen om me heen, hoop niet dat ze doof zijn geworden van het gegil…
Tijdens het wachten op opa en papa, mocht Liam een lekker ijsje uitzoeken. En daar maakte ik natuurlijk een ussie van.
Liam vind het ook elke keer nog leuker in de Efteling. Hij herkent heel veel sprookjes en attracties. Hoe kan het ook anders, hij wordt er vanaf z’n geboorte mee geïndoctrineerd. 😉
Hij is nog steeds groot fan van de paddestoelen en Roodkapje is ook helemaal de bom. Hij vindt de Sprookjesboomshow ook superleuk. Hij durft steeds meer zelf te dansen en springen. Al is het met die enge wolf af en toe wel spannend en dan kruipt hij het liefste nog even op schoot.
Een ritje in Carnaval Festival konden we niet overslaan, want vanaf dat we het park binnen liepen, riep hij al steeds om Jokie en Jet.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Leuk dat jullie langs zijn gekomen jongens. 🙂 Leren wachten is heel belangrijk voor kinderen. Niet alle ouders snappen dat helaas. Tot snel!! 🙂

  • Ja, wat hebben we weer genoten in de Efteling. En de Baron 1898 (achtbaan) een toppertje. Ik kan zó ontzettend genieten van Liam, Chantal en Maarten. De Efteling blijft toch elke keer weer een feestje.