Mamamaandag 06 april 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Op maandagochtend gaat Liam altijd even mee naar het werk. Dat vindt hij superleuk. Ik doe dan de voorschoolse opvang dus dan zijn de kinderen er maar een uurtje. Voordat de kinderen komen speelt Liam met de poppen en het kasteel en verder alles wat hij leuk vindt. Als de kinderen er zijn gaat hij meestal aan tafel zitten als wij een spelletje doen. Of we gaan in het stoeihok spelen met de kussens en de glijbaan. Ik ben zo blij dat hij mee kan/mag en wat dat betreft ook zo makkelijk is. De kinderen van de vso vinden het ook erg leuk als hij er is. Ze spelen graag met hem. Als we de kinderen naar school brengen, gaat Liam in de meitai of hij loopt gewoon lekker mee. Dan zijn we wel drie keer zo lang onderweg, want we moeten natuurlijk langs alle muurtjes, schommels en glijbanen. Lopen doen we daarom meestal maar op de terugweg.

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *