Mamamaandag 05 oktober 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

We hebben vorige week een heel drukke week gehad. We zijn met Liams vriendinnetjes en de hondjes wezen wandelen en fietsen, we hebben geschminkt bij Liams (oude) gastouder, we hebben een treinreis gemaakt naar omi en Anja en Eva, we hebben mijn broertjes verjaardag gevierd, we hebben vuurwerk gezien en zijn naar de Furiade geweest in Maassluis en we hebben met de andere kinderen van de pufclub gespeeld in de speeltuin. Maar het allerleukste voor ons was op maandagochtend. We zijn weer naar de verloskundige geweest en hebben de baby’s hartje weer horen kloppen. Liam vond het heel interessant om te horen: “Trein!”. En dan een mega grijns erbij. Hij is er ook van overtuigd dat er een baby in zijn buik zit en als we het er overhebben laat hij altijd zijn buikje zien. Zo schattig. Hij denkt ook dat er een meisjesbaby in mijn buik zit. Niet dat hij echt het verschil weet… Haha! Over drie weken weten we het en zullen we zien of hij gelijk heeft.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *