Mamamaandag 04 mei 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Dit weekend kreeg ik een paar vriendinnen te logeren. Eentje daarvan nam ook haar dochtertje mee. En natuurlijk vond Liam dat super gezellig.
Ze schelen bijna 2 jaar, maar ze kunnen toch al zo leuk met elkaar spelen.
Ze hadden de grootste lol in de (speel)tuin, onder de douche en in bed. Doen alsof je slaapt en dan weer wakker worden, is zo’n leuk spelletje. Dat kunnen die kleintjes echt honderd keer achter elkaar volhouden, terwijl wij er, als volwassenen, al na een paar keer genoeg van hebben.
Als de een iets verzint kan de ander daar heerlijk in mee gaan en dan natuurlijk honderd keer weer herhalen.
En met logeerpartijtjes kun je de volgende ochtend gewoon weer verder keten, zelfs al is het pas kwart over zeven.
Wij hebben in ieder geval een heerlijk weekendje gehad en het is nog niet afgelopen, want we zijn nu lekker bij Liams vriendinnetje aan het logeren!
Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *