Mamamaandag 04 januari 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

De laatste keer dat we oud en nieuw thuis vierden, was vijf jaar geleden, toen we net in Millingen woonden. Deze keer vierden we het voor het eerst met z’n drietjes (en Nala) thuis. En dat was lekker rustig en gezellig. Maarten houdt helaas niet zo van de gezelschapsspelletjes, dus verzonnen we iets anders: een bellypaint. Toen ik zwanger was van Liam deden we dat ook en bij baby 2 natuurlijk ook. Het enige verschil was, dat Liam er nu bij was (hij kon niet slapen door een laat middagdutje en harde knallen in de straat) en natuurlijk ook wilde schminken.. Vandaar dat mijn armen ook een mooi kleurtje hebben.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *