Mamamaandag 04 april 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


instasize_0404205917.jpgMet een fotoshoot en bruiloft in het vooruitzicht, werd het tijd voor Liam om z’n lange lokken bij te laten knippen. Aangezien ik ook graag nog voor die tijd naar de kapper wilde, gingen we lekker samen. Quality time voor Liam en mama.
Voor Liam was het pas de tweede keer in een kappersstoel, maar hij hield zich kranig. Hij zat superstil en vond het geweldig om in de autostoel te zitten. Liam was iets eerder klaar en hij is lekker gaan spelen met het speelgoed in de kapperszaak. Mijn kleine mannetje wordt zo groot! Hij kan de laatste tijd zo goed zelfstandig spelen. Zo leuk ook om hem hele verhalen te horen vertellen met verschillende stemmetjes. En het leukste is, hij blijft zichzelf Jammie noemen.

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *