Mamamaandag 01 juni 2015

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houden Maarten en ik heel erg van schminken. We oefenen veel op de bso-kinderen en soms worden we gevraagd voor kinderfeestjes en dergelijke. Superleuk!
Nu hebben wij alleen nog nooit een schminkcursus gehad en afgelopen week mocht ik aan de eerste les beginnen bij Randy van Dranneke Kindergrime. Omdat ik de eerste echte les al gemist had, heb ik hem vrijdag ingehaald, samen met Liam. De kinderen van Randy zijn 2 en bijna 4, dus Liam vond het supergezellig daar.
We konden lekker buiten zitten terwijl de kinderen met water en zand in de weer waren. Tot het moment dat ze in de gaten kregen wat we aan het doen waren. 😉
Zoals je ziet hebben we ze lekker hun gang laten gaan met “oude” schmink. Liam zat helemaal onder en hij was heel geconcentreerd zijn armen en gezicht aan het bekladden. Het is bijna jammer dat de volgende lessen gewoon ’s avonds zijn.. 😉

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *