Mamamaandag 01 februari 2016

In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206199532807078.jpegVorige week kwam ik op Facebook een artikel tegen van de Volkskrant. Het kwam er op neer dat kinderen tegenwoordig te veel beschermd worden en te weinig vrij (en zonder direct toezicht) mogen spelen.
Nou zit Liam bij ons vaak ineens bovenop de tafel, bovenin het speelhuisje (of erop..), hangt hij aan de bovenrand van de schutting of hij zit van top tot teen onder de modder….
Hoe ik hiermee omga, daar is een Mamamaandag veel te klein voor. Daarom komt er morgen een uitgebreidere blog online met meteen wat voorbeeldfilmpjes.
(lees nu de uitgebreide blog)

Meer Mamamaandag

Schrijver: Chantal Fest

Chantal Fest-van den Bruele, getrouwd met Maarten en mama van twee jongens. Voor Papa’s wereld deed ik in 2015 en 2016 de Mamamaandag. Nu heb ik vooral een adviserende rol en lever ik fotomateriaal aan. Ga regelmatig mee naar evenementen en uitjes en deel mijn ervaringen daarover tijdens het brainstormen over een blog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *