Maak Vaderdag persoonlijk!

vaderdagreclame-Deze blog bevat advertenties- Het is vandaag precies over een maand Vaderdag. De dag waarop papa’s even in het zonnetje worden gezet door de kids, al dan niet geholpen door de mama. Dit jaar mag ik deze speciale dag zelf voor de derde keer meemaken. Eén van de leuke gewoontes van Vaderdag is dat de kids wat leuks maken voor de papa. Iets knutselen, verven of wat dan ook. Een cadeautje dat gekocht is, dat kan natuurlijk ook. Het is dan wel leuk als er ook een persoonlijk tintje aan zit.

Vanuit mijn werk in de tingieterij weet ik hoe blij je iemand kunt maken met een persoonlijk cadeau. Een artikel aangepast met een gravure, een ingedrukte foto of een speciaal gegoten object die veel betekenis gaat krijgen voor de ontvanger. Hoe mooi is het als je onderdeel mag zijn van iemands verrassing.
Yoursurprise.nl heeft ook zo’n leuk aanbod van persoonlijke cadeaus. Met meer dan 1500 verschillende artikelen zit daar voor iedereen wel wat tussen. Met een simpel ontwerpsysteem kun je het gekozen cadeau aanpassen zoals jij wilt. Een foto uploaden, een tekst aanpassen, kleuren anders. Het kan allemaal in een paar klikken.

Persoonlijke top 5

Zelf ben ik ook eens gaan rondneuzen en maakte tegelijkertijd een persoonlijke top 5. Klik op de afbeeldingen om meteen verder te kijken naar de mogelijkheden.
your_bierpakket
your_tshirt
your_notitieboekje
your_huisnaambord
Yours_kussen
 
 
 
 
 
Er zat nog veel meer leuks tussen, maar dan wordt het lijstje zo lang. Heb je iets leuks uitgekozen en persoonlijk gemaakt, dan is het ook nog eens heel snel in huis. Niet al te onbelangrijk als je op het laatste moment nog wat wilt bestellen.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Wat zal VADERDAG dit keer brengen? IK vind het al gezellig als de kinderen thuis komen. Maar ik zag wel een leuk cadeautje staan. Dat naambordje vind ik écht te gek. Of gewoon een leuke foto of tekening. Ach alles is goed. Ik ben overal blij en gelukkig mee.