Maak een onuitwisbare indruk met duurzame relatiegeschenken

duurzame relatiegeschenken voor bedrijven

Ben je een bedrijf voor jezelf begonnen, dan ben je continu op zoek naar manieren om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Reclame maken op een leuke manier waarbij je slechts één keer wat investeert, maar waardoor jouw bedrijfsnaam telkens weer op het netvlies van potentiële klanten komt. Een goede manier om dat te doen is door het uitdelen van relatiegeschenken en toffe hand-outs met daarop jouw bedrijfsnaam en logo. Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar duurzame relatiegeschenken, lees dan verder voor de nodige inspiratie.

Duurzame relatiegeschenken als nieuwe trend

We willen allemaal een steentje bijdragen aan een beter milieu. Zuiniger omgaan met energie, gas, water en grondstoffen. Minder afval produceren en dat beter scheiden. Waarom zouden we die lijn dan niet doortrekken als we een leuk relatiegeschenk voor een bedrijf laten maken. Relatiegeschenken moeten geen weggooiertjes zijn, maar daadwerkelijk nut hebben en gemaakt zijn van goed materiaal. Steeds meer bedrijven maken gebruik van dit idee en daarom wordt ook het aanbod in dit soort relatiegeschenken steeds groter. Green Giving relatiegeschenken heeft zich gespecialiseerd in duurzame relatiegeschenken met daarom jouw logo en bedrijfsnaam. Giveaways die gefabriceerd zijn van gerecycled materiaal, duurzaam geteeld of die telkens opnieuw te gebruiken zijn.

Duurzame relatiegeschenken met jouw bedrijfslogo

Op zoek naar een duurzaam en groen relatiegeschenk? Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden.

  1. Hippe drinkflessen, zoals de populaire Doppers, gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zijn niet alleen trendy, maar ook milieuvriendelijk. Perfect om hydratatie onderweg te bevorderen.
  2. Herbruikbare koffiemokken met het logo van het bedrijf erop. Ze zijn ideaal voor koffieliefhebbers en verminderen het gebruik van wegwerpbekers. Plus, ze zien er geweldig uit!
  3. Planten in decoratieve potten. Kies voor luchtzuiverende planten zoals varens of aloë vera. Ze voegen een vleugje groen toe aan kantoorruimtes en helpen de luchtkwaliteit te verbeteren.
  4. Duurzame draagtassen gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen. Ze zijn praktisch en verminderen het gebruik van plastic tasjes. Tassen bedrukken met jouw bedrijfslogo zorgt ervoor dat op straat mensen telkens gratis reclame voor je maken.
  5. Zadenpakketten voor het kweken van kruiden of bloemen. Het is een geweldige manier om mensen aan te moedigen om hun eigen planten te laten groeien en te genieten van de natuur.
  6. Bamboe bureau-accessoires zoals pennen, linialen en notitieblokken. Bamboe is een snelgroeiende plant en een duurzaam alternatief voor traditioneel hout.
  7. Oplaadkabels gemaakt van gerecyclede materialen. In deze technologische wereld hebben we allemaal extra oplaadkabels nodig, dus waarom niet kiezen voor een duurzame optie?
  8. Fairtrade chocolade of koffie. Het is een smakelijke manier om duurzaamheid te ondersteunen en tegelijkertijd te genieten van een lekker tussendoortje.
  9. Gerecyclede notitieboekjes en schrijfwaren. Perfect voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen of het schrijven van ideeën.
  10. Zonne-opladers voor mobiele telefoons. Handig voor onderweg en een geweldige manier om hernieuwbare energie te benutten.

Onthoud, duurzame relatiegeschenken zijn niet alleen goed voor het milieu, maar laten ook zien dat je als bedrijf bewust bezig bent met het maken van verantwoorde keuzes.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *