Listi, het nieuwe (Sinterklaas) verlanglijstje

Weet je nog dat je vroeger een verlanglijstje maakte voor Sinterklaas? Knippen, plakken en aankruisen. Wachten tot het grote speelgoedboek in de brievenbus kwam, Totaal niet kijken naar prijzen, maar gewoon de allerleukste dingen uitzoeken die je niet aan papa en mama durfde te vragen, maar wel aan de Sint. Vroeger was jij dat kind, nu zijn het je eigen kinderen.

Ik heb het Liam al zien doen. Kruisjes zetten in het speelgoedboek. Heel veel kruisjes zetten. Nee, heel heel veel kruisjes zetten. Volgens mij werd dat meer een sport dan echt kijken wat hij het liefste zou willen. Ik zag dezelfde ‘hebberigheid’ bij hem die ik vroeger zelf ook had. Net als ik, vindt hij gewoon een heleboel dingen leuk.

Voor de kleintjes is het creatief maken van verlanglijstjes een leuke bezigheid. Voor de grotere kids is dat al snel saai en stom. Duurt lang! Voor hen is er nu een alternatief die ook nog eens voordelig kan uitpakken. Op Listi.nl zoeken ze in een online speelgoedboek naar hun favoriete speelgoed en plaatsen die in een lijstje. Niet meer alle speelgoedboeken van alle verkopers doorspitten, maar alles op één plek vinden.

De beste prijs
En dan heb je een lijstje gemaakt. Yeeeeh! En nu? Uitprinten? Nope, je stuurt het lijstje per mail of WhatsApp door naar je ouders of wie dan ook. De ontvanger krijgt jouw wensenlijstje te zien, maar daarnaast nog iets extra’s. Nu komt hetgeen wat Listi meer maakt dan een verlanglijstjesmaker. Naast je gekozen speelgoed komt te staan waar je deze het goedkoopst kan kopen. Door middel van een script worden dagelijks de prijzen van vijftien grote speelgoedaanbieders met elkaar vergeleken. Zo kan degenen die in de buidel moet tasten snel zien waar hij/zij het beste terecht kan. Met een online bestelling hoef je ook meteen de deur niet meer uit en kun je als ouder stiekem midden in de nacht, als ze zoet liggen te slapen, alles regelen.

Listi is er niet alleen maar om verlanglijstjes voor Sinterklaas te maken, maar denk ook aan verjaardagen of speciale religieuze dagen, je zwemdiploma of een megagoed rapport.

Nog meer plannen
Je kinderen prijsbewuster maken? Listi kondigt in haar persbericht aan nog lang niet klaar te zijn met ontwikkelen. Naast het vergelijken van producten op prijs, wil het nog een optie gaan toevoegen: de spaarpot. In deze functie kunnen kinderen zien hoeveel ze gespaard hebben en hoeveel ze nog nodig hebben om een bepaald stuk speelgoed te kunnen kopen. Op deze manier willen ze helpen om te leren omgaan met geld.

Deze blog bevat reclame

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *