Liam’s Sinterklaas verlanglijstje

Voor het eerst is Liam druk bezig geweest om een speelgoedboek door te bladeren zodat hij een verlanglijstje voor Sinterklaas kan maken. Yup, nog een beetje vroeg, maar aan de andere kant is het slim om nu alvast de Sint te helpen met bestellen. Ik was erg benieuwd naar wat hij op zijn lijstje heeft staan en laat jullie meekijken.

Even vooraf

Ondanks dat de meeste kinderen denken dat de portemonnee van de Goedheiligman oneindig is en je daarom allerlei dure cadeautjes kunt vragen, geven wij hier thuis aan dat het best kan zijn dat de Sint heel andere geschenken heeft bedacht. De hulppieten gebruiken Liam’s lijstje een beetje als een leidraad. Oh ja, waar de start van het verlanglijstje begon? Op het moment dat het allereerste speelgoedboek van Bol.com in de brievenbus kwam.

Pokémon

Liam kijkt graag naar de filmpjes van Pokémon op Netflix. Ik kijk vaak met hem mee. Samen lopen we wel eens een rondje Pokémon Go. Regelmatig loopt hij het huis door met een plastic Pokémonballetje op jacht naar nieuwe voor zijn denkbeeldige verzameling. Hoewel het vragenlijstje iets groter was, beperk ik me maar even tot de leukste drie.

Gadgets

Na het cadeautje dat hij kreeg van VTech voor zijn verjaardag, staan gadgets meer op het lijstje. Hij heeft de smaak te pakken. Die KidiCom MAX is dan ook echt een hit.

Lego

Lego blijft hier altijd favoriet, en dan vooral de Ninjago serie. Eigenlijk wil hij heel graag een nieuw Lloyd pak om aan te kunnen trekken. Omdat hij zo gegroeid is en de oude bijna niet meer past, hebben we deze in ieder geval alvast besteld.

Andere (super)helden

Fantasiespel vindt Liam heerlijk om te doen. De ene keer gewoon vadertje-moedertje, maar een echte held zijn is het allerleukste om te doen. Van Harry Potter tot Spiderman. Grappig is dat hij de complete serie DVD’s van Harry Potter op de lijst heeft gezet, ondanks dat we ze allemaal al jaren hebben.

En nog veel meer

Het wensenlijstje is nog veel langer, maar we breien er maar een eind aan. Nog langer doorscrollen gaat een beetje teveel worden van het goede. Binnenkort het lijstje van Kyran.

Deze blog bevat affiliatelinks.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *