Dit zijn de leukste spelletjes om tijdens een avondje bankhangen te spelen

Zin in een avondje bankhangen, maar heb je heel Netflix ondertussen al uitgespeelt? Ga wat anders doen dan een film of serie kijken. Het is heerlijk om tijdens het bankhangen een spelletje te spelen… Dit werkt namelijk super ontspannend. Wij zitten de leukste spelletjes tijdens een avond bankhangen voor je op een rijtje zetten.

Mario Kart

Je kent Mario Kart vast wel…Het blijft leuk. Dit spel kun je op verschillende apparaten spelen zoals de Nintendo DS, de Wii en de populaire Nintendo Switch. Mario kart is leuk om met andere te spelen tijdens een avondje samen bankhangen, maar ook in je eentje zul je je met dit spel niet vervelen. Bekijk nu de Nintendo Switch aanbiedingen voor goede deals.

Skip Solitaire

Skip Solitaire is de online versie van het spel Skipbo. Je kunt door deze app dit spel online met je vrienden spelen zonder dat ze in dezelfde ruimte hoeven te zitten. Nodig elkaar uit en ga de strijd aan. In deze game lijkt het net of jullie gewoon bij elkaar zijn… Je hoort elkaar zelfs via de microfoon. Super gezellig toch! Ook kun je deze game met onbekenden spelen.

De Slimste Mens

Deze online game is afgeleid van het tv-programma De Slimste Mens. Je kunt door middel van deze app de strijd aan gaan met je vrienden of familieleden. Wie is het slimste en weet de meeste antwoorden op de quizvragen.

Candy Crush

Candy Crush is een heerlijk spel om te spelen terwijl je knus op de bank zit. Dit spel speel je individueel, maar je kunt wel tegen elkaar strijden door elkaar in te halen. Je moet verschillende levels halen binnen een aantal zetten om verder te komen. Dit spel kun je dowloaden op je telefoon of tablet.

Wordfeud

Ken je Scrabble nog? Wordfeud is een soort Scrabble, maar dan online. Je kunt hier tegen vrienden of onbekende spelen op je telefoon op tablet. Wanneer jouw tegenspeler klaar is ben jij weer aan de beurt. Degene met de meeste punten wint.

Subway Surfers

Lekker onder je dekentje Subway Surfers spelen. Tijdens dit runnerspel moet je zien te ontsnappen van de instructeur en zijn hond. Hiervoor moet je verschillende objecten ontwijken en andere objecten juist zien te bemachtigen.

Mario Bross

Mario Bross is ook al jarenlang een super populaire game die elke keer weer met een nieuwere versie komt. Je kunt ook dit spel op de Nintendo DS, de Wii of de Nintendo Switch spelen. Dit spel kun je spelen vanaf de bank zowel individueel of met gasten die op dat moment bij je zijn. Hoeveel levels kun jij behalen?

Genoeg spelletjes om te spelen

Zoals je ziet zijn er genoeg leuke spellen die jij kunt spelen tijdens het bankhangen. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen. Tip: schaf een Ipad aan voor de spellen die je kunt spelen op mobiele apparaten, dan wordt het spelen nog leuker. Denk eraan om jouw Nintendo Switch of iPad goedkoper te bestellen tijdens Black Friday. Wij wensen je heel veel speelplezier!


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *