Langer samen spelen dankzij powerbank

Pokémon Go Community Day oktober 2019, de app draait terwijl ik op zoek ga naar de speciale Pokémon die vandaag te vangen is. Twee uurtjes heb ik de tijd volgens het tijdschema, maar niet volgens mijn telefoon. Een tweedehandse waarvan de batterij gigantisch snel leegloopt. Zo snel dat ik na drie kwartier al moet stoppen om weer op te laden. Mijn oude powerbank is gesneuveld, te vaak opgeladen. De Community Day van november verliep heel anders dankzij mijn nieuwe gadget.

Op de hotspot

Liam vindt het geweldig om met mij mee op pad te gaan om de Pokémon te vangen. Aangezien hij geen telefoon heeft met een simkaart, is hij afhankelijk van een ouder toestel dat bij mij meelift op de hotspot. Door internetverbinding via mijn telefoon kan hij toch gezellig meelopen op jacht naar die ene die hij nog niet heeft. Het nadeel van die hotspot is dat mijn batterij er flink van te lijden heeft. Binnen de kortste keren wordt de accu helemaal leeg getrokken. Een ochtendje samen rondlopen wordt dus al snel gestaakt om weer thuis op te laden.

Oplossing gevonden

Wat baalde ik telkens van die korte speeltijd. Liam al helemaal, want die kreeg de speciale Pokémon maar niet gevangen in de korte tijd. Ik moest op zoek naar een goede powerbank die de telefoon beter kon opladen. Sneller, langer en krachtiger dan de vorige. Ik herinnerde me dat er een bedrijf was tijdens Blogger by Nature dat gespecialiseerd is in telefoon accessoires. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken om te zien of we tot een samenwerking konden komen. Door Smartphonehoesjes.nl liet ik me adviseren voor een powerbank die aan mijn eisen voldoet.

Powerbank voor een opgeladen telefoon

Het advies wat ik kreeg nadat Smartphonehoesjes mijn lijstje aan wensen had doorgekeken, was een betaalbare powerbank. De Anker PowerCore Powerbank – 13.000 mAh laadt een telefoon ongeveer vijf maal op voordat het zelf leeg is. De status van de externe accu kun je in de gaten houden door de indicatorlampjes. Helemaal fijn is het dat deze twee telefoons tegelijkertijd kan laten aansluiten. Zo kunnen Liam en ik samen een flink eind op pad gaan zonder dat de telefoons leeg raken. Ik heb deze gadget nu al een paar weken in huis en moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Met mijn oude telefoon lukte het me eindelijk om de busritten naar het werk en huis te volbrengen met een telefoon die niet uit viel. Het opladen van de powerbank duurt een flinke tijd, maar daardoor heb ik het wel twee weken aardig kunnen gebruiken. Sinds een weekje heb ik nu een nieuwe telefoon bij de contractverlenging, maar ook die heeft al gebruik gemaakt van de powerbank. Ondanks de veel beter batterij, was het toch niet helemaal bestand tegen een Community Day met een telefoon op hotspot.

Anker PowerCore Powerbank – 13.000 mAh met hoesje

Toffe gadgets

Smartphonehoesjes had oorspronkelijk als zijn focus op telefoonhoesjes liggen, maar is inmiddels geheel uitgebreid met alle mogelijke accessoires voor de telefoon die je maar kunt bedenken. Van kabeltjes tot oordopjes en van screenprotectors tot telefoonhouders. Wil je jouw oordopjes opbergen in een Apple AirPods hoesje, dan vind je deze hier ook. Hoewel we afgesproken hadden dat ik enkel een powerbank zou uitproberen, kwam er een heel verrassingspakketje aan de deur. Wat extra geheugen, goede oordopjes en een bluetooth speaker zaten extra in de doos. Met de speaker is Chantal erg blij, want die luistert de laatste maanden veel naar luisterboeken. Tijdens het koken staat het boxje dan ook telkens aan.

Deze blog bevat gesponsorde producten.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *