Kortingsactie: Jouw kind een superheld?

vierkantInstagram barst van de webwinkelaccounts, je kunt er haast niet omheen. Soms zitten daar echt pareltjes van shops tussen. Een daarvan is Superhelden-kinderkleding. Daar vind je alles om van je kind, zowel jongen als meisje, een echte superheld te maken. Wij zijn fan en jij na deze blog misschien ook wel. Aan het eind heb ik een leuke verrassing voor jullie. 

Als een superheld
Het is inmiddels al een tijdje geleden dat Chantal mij supergave shirtjes liet zien op haar telefoon: Lego Batman, spidermans, shirts met een cape eraan, maar ook supergaaf speelgoed en aankleding voor de kinderkamer. Heel eerlijk, ik werd/word er hebberig van. Nog eerlijker, ik baal wel een beetje. Ze hebben namelijk enkel kleding in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Ik moet die gave shirts voor mezelf dus ergens anders zoeken, maar anders was mijn garderobe al een keer vernieuwd.

Voor Liam is dat dus heel anders. Al een flinke tijd is hij helemaal leip van Batman. Dat werd alleen maar erger toen hij de Lego Batman Movie gezien had. Van een oude trui van mij maakte Chantal al een echte cape voor hem. Van verschillende mensen hadden we shirtjes met de Dark Knight erop gekregen, maar je kunt er nooit genoeg hebben. Kinderkleding gaat nogal snel de was in, die van Liam tenminste wel.

Modelletje gezocht
Regelmatig vergapen wij ons dus op de website van Superhelden-kinderkleding. Zien bijna dagelijks leuke posts voorbij komen op Instagram. Hier laat de eigenaresse haar producten zien, maar ook de combinatie met haar dagelijkse leven. Niet lang geleden vroeg ze haar Instagramvolgers of er misschien kids model wilden staan. Stiekem had ze Liam al een beetje in gedachten. Chantal meldde zich dus al snel aan.

Post
Niet lang daarna ontvingen we een envelop in onze brievenbus geadresseerd aan Liam. Wauw, een echt shirt van Batman, eentje van Cars. Stiekem had Chantal een extra cadeautje besteld: een fidget spinner in de vorm van het Batmanlogo. Zo, die was de bom! Die kon dus handig in dezelfde envelop mee.

De meneer mocht zelf het pakketje uitpakken. Wauw, twee shirts met zijn favoriete helden. Hij stond te stuiteren in de gang en trok ze over elkaar heen aan. De volgende dag hebben we een kleine fotoshoot gedaan en de resultaten opgestuurd. Ja hoor, daar staat de stoere man als supermodel in de webshop en de social media van Superhelden-kinderkleding.

Assortiment
Superhelden-kinderkleding heeft een superruim assortiment. Van pyjama’s, knuffels en dekbedhoezen voor de avontuurlijkste dromen tot kleding, rugzakken en speelgoed om ook overdag in stijl het avontuur tegemoet te gaan

Supergave actie!
Ik zei toch dat ik een verrassing had! Nou ja, de titel verklapte het eigenlijk al. Speciaal voor jou heb ik een kortingcode waarmee je 10% korting krijgt bij een bestelling. Deze speciale code is wel heel toepasselijk, want het is heel simpel de naam van onze superheld: liam (kleine letters)

shkk

Deze blog bevat opgestuurde artikelen.
* Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *