Kleine rondleiding over de Negenmaandenbeurs (1)

Drie hallen vol met babyspullen, de musthaves voor mama’s en gadgets voor papa’s, dat noem je de Negenmaandenbeurs. Ik bezocht op de openingsdag de beurs samen met een stel papa- en mamabloggers. In dit overzicht neem ik je een stukje mee over de beurs en laat zien welke exposanten wij bezochten.

Met de ogen nog half dicht

De wekker ging om 06:00 uur en nogal brak stapte ik mijn bed uit. Ik had nog tot laat aan een blog gewerkt die niet afgekomen is omdat ik boven mijn toetsenbord in slaap viel. De eerste kop koffie die ik zette voor in de thermosbeker belandde voor de helft in het opvangbakje. Wraaah, wakkerwordvloeistofverspilling! De rolkoffer met alle nodige papieren plofte in de achterbak van de auto, mijn Bulbby Papa’s wereld tas zat vol met een geleende accu voor de camera, wat nodige info en de navigatie. Twee uur, in mijn eentje, tuffen voor de boeg richting Amsterdam.

Bloggertour

Groepsfoto door de fotograaf van Kruidvat

Ruim op tijd kwam ik aan bij RAI Amsterdam om mijn auto in de parkeerkelder te zetten. Meteen even live op Instagram waar ik Papablogger Rob al zag reageren. Enkele tellen later zwaaiden we al naar elkaar. De eerste blogger van de tour was gespot. In het half uur dat erop volgde druppelde de rest binnen. Met organisatoren MeerVanMir en Mamaliefste liepen we in een bloggerstour van exposant naar exposant samen met: Mamaliefde, MamaScrapelle, Lotus Writings, Beebs and Moms, Lovely Charlotte, Olivette, Mama met Passie, Volgmama, mamaLou blogt, Moonoloog, Aukjes wereld, What’s on mama’s mind, GoodGirlsCompany. Kijk je ook even bij hun bevindingen?
Helaas moesten Mama’s Meisje, Momambition en Pink Press afzeggen door ziekte. Kijk wel even op hun blog, want ook zij schreven blogs over de beurs en de exposanten.

Baby Innovation Award 2019

Alle gelukkige winnaars van een Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt bij de start van de Negenmaandenbeurs en is een initiatief van vakblad BabyWereld. In verschillende categorieën worden producten beoordeeld door een vakjury en de consument. Kim Lian van der Meij presenteerde het geheel en maakte met hulp de winaars bekend.
Categorie Mobility: Fietsstoeltje Qibbel Air van Widek
Categorie Travel & Safety: Minisling van Minimonkey
Categorie Feeding: Philips Avent Anti-Colic voedingsfles
Categorie Care: Nunki lakentje van Fedde&Kees
Categorie Furniture & Decorations: Kinderstoel Lemo Chair van Cybex
Categorie Toys & Gifts: Babyskelter Berg Go2 van BERG Toys
Categorie Green: Biobuddi Bumba in the Far West
Categorie Design: Quinny Hubb, Dorel
Negenmaandenbeurs Consumer Award: Minisling van Minimonkey

Papa’s wereld feliciteert alle winnaars van een award. Daarnaast een applaus voor alle genomineerden.

Analyse Me Baby

Kinderchampagne bij de lancering van Analyse Me Baby

Wil je weten wat de oogkleur van de baby wordt? Of het een gewoon ijsje kan eten of moet denken aan een lactose-intolerantie? Kan je kindje straks heel hard rennen? We waren bij de lancering van een origineel kraamcadeau. Analyse Me Baby bekijkt het DNA van je kind op vijf eigenschappen die leuke weetjes opleveren. Het werkt heel simpel. Bestel een DNA-kit en stuur je sample op. Na de analyse wordt een persoonlijk animatiefilmpje gemonteerd die je opgestuurd krijgt. Doordat er slechts op de vijf eigenschappen getest wordt, komen er geen andere uitkomsten uit dit onderzoek. Na de uitslag wordt het DNA na drie maanden vernietigd, hiermee wordt rekening gehouden met jouw privacy.
10% Korting: gebruik de code BABY10 bij afrekenen in de webshop.

Opening Negenmaandenbeurs


Saar Koningsberger presenteert haar collectie voor Bambino

De opening van de Negenmaandenbeurs lag in de handen van hoofdsponsor Kruidvat. Saar Koningsberger presenteerde haar collectie die ze ontworpen heeft voor Bambino. Op een speciale luipaardprintcatwalk liepen trotse papa’s met hun kroost. De kleine modellen showden de nieuwste mode die nu al te bestellen is in de webshop van Kruidvat en vanaf 26 februari in de winkels. Met deze modeshow en fotomoment achteraf werd het startsein gegeven van de beurs en konden bezoekers los gaan op alle exposanten.

Kruidvat beurstas

Inhoud Kruidvat beurstas

Eén van de musthaves die je op de Negenmaandenbeurs kunt aanschaffen is de Kruidvat beurstas. Een tas vol met leuke en handige goodies voor de jongste telg en de mama. De tas met inhoud heeft een flinke waarde en is voor een luttele vijf euro te koop.
In de tas zit onder andere een setje lepeltjes, een ijzertekort test, wegwerpslabbetjes, verschoningsmatjes, waterdoekjes, sokjes, milestonecards, kammensetje en nog veel meer. Op deze manier is het extra leuk om kennis te maken met het
eigenmerkassortiment en andere A-merken.

Thule Sleek Black on Black

Thule Sleek Black on Black

Thule komt dit jaar niet met een compleet nieuw model kinderwagen, maar wel met een hele mooie nieuwe uitvoering van de Thule Sleek. De
Black on Black kinderwagen heeft een stoere uitstraling gekregen. Handig van deze kinderwagen is dat het niet alleen een enkele wagen is, maar ook uit te breiden als een duo-wagen.
Zwangere visagiste Xelly Cabau van Kasbergen trok samen met een vertegenwoordiger van Thule de lakens van de Thule Sleek Black on Black af om vervolgens een speciale presentatie te geven. Ze liet zien hoe een moeder in vijf minuten tijd make-up aan kan brengen met een zo goed mogelijk resultaat, speciaal voor de vrouwen die in de ochtend zo weinig tijd krijgen.

Drs Leenarts: Gezichtscrème

Wat nog niet in het productenlijstje stond van dermatologe Drs Leenarts was gezichtscrème. Daar is nu verandering in gekomen doordat ze twee varianten heeft uitgebracht. Eentje voor overdag en een Dag & Nachtcrème. Gezichtsverzorging zonder parfum of allergenen én Allergy Certified. Wat er wel in zit zijn sheabutter, kokosolie en antioxidanten. In de dagversie is er een SPF 25 zonnefilter toegevoegd die rimpelvorming voorkomt. De tubes van 50ml hebben een pompje om meer hygiëne te verzorgen.

Lees alle delen uit deze serie:
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *