De leukste kinderuitspraken – 08

kinderuitspraken

Ik verzamelde ze weer, de leukste uitspraken van onze kinderen en die van de lezers van Papa’s wereld. Ze blijven ons verbazen, irriteren en verrassen met alles wat ze zeggen. Ik neem je weer mee in de wereld van de kinderuitspraken.

“Mama er was met voetballen een heel vervelend jongetje, ik had bijna een bal tegen z’n hoofd gegooid!”- “Wat goed van je dat je dat moet gedaan hebt!”“Nou ik gooide eigenlijk gewoon mis”🤦🏼‍♀️#daargaatmnopvoedingweer
Carmen – 10 jaar
December 2020

Ik lees met Liam een boekje in bed van Pardoes, de Efteling mascotte. Als we een getekende Langnek zien noemt hij meteen de naam. Ik zeg: “Die heet zo want hij heeft een hele lange…” Liam antwoord heel snel: “Haren!”
Liam – 3 jaar
Mei 2016

Je rijdt een rotonde altijd tegen de klok in… “Ja maar ik weet helemaal niet hoe een klok rijdt! Hoe moet ik dan weten welke kant we langs moeten?”
Carmen – 6 jaar
September 2016

We zitten in de auto, rijdt er voor ons een auto die echt erg rookt en stinkt, zegt Dennis: “Nou breng die ook maar naar de garage.” Zegt Carmen: “Ja inderdaad, daar moet echt een ander kleurtje op” 😂#vrouwenopmerking
Carmen – 5 jaar
Augustus 2016

Liam maakt een tekening en roept dat het een schatkaart is. Hij loopt met de kaart in zijn hand een rondje door het huis en komt dan voor ons staan: “Gevonden, jullie zijn schatten!”
Liam – 3 jaar
Mei 2016

Als Chantal de kleinste uk happende kusjes geeft met daarbij wat geluiden, roept Liam: “Nee, niet opeten!”
Liam – 3 jaar
April 2016

Een vliegje is geland op de mand van Nala. Liam ziet dit en zegt: “Oh nee, vliegje heeft Nala’s mand gepikt.”
Liam – 3 jaar
April 2016

Een meisje van 5 jaar eet frietjes en wil nog wat extra appelmoes: “Mag ik nog een beetje appelmoes?” Haar moeder mist het toverwoord en vraagt haar: “Hoe vraag je dat goed? Mag ik nog wat a….?” Het meisje snapt het niet helemaal en antwoordt: “Appelmoes!”
Meisje – 5 jaar
April 2016

Carmen gaat naast me zitten.. “Mama, weet je wat het is, soms ben ik gewoon zat van m’n broodje”, kwam ze zuchtend opbiechten terwijl ze me ernstig aankeek….
Carmen – 5 jaar
Maart – 2016

“Hoor je dat papa, Assepoester.” ik moest er even over nadenken wat hij bedoelde, totdat ik de bezem van de buurman hoorde vegen.
Liam – 3 jaar
Maart 2016


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *