(Win kaarten) Kampeer & Caravan Jaarbeurs, laat je inspireren voor je volgende kampeervakantie.

kampeer en caravan jaarbeurs 2023, informatie artikel en winactie toegangskaarten

Ben jij een echte kampeerliefhebber of overweeg je vaker korter op vakantie te gaan met een caravan? Dan moet jij echt naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht van 4 t/m 8 oktober 2023. Op deze beurs kun je de allernieuwste snufjes op kampeergebied bekijken, van tent tot zonnepaneel. In dit artikel kom je meer te weten over deze beurs en maak je kans op gratis toegangskaarten.

Kampeerliefhebbers verzamelen!

Als er ergens een plek is om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, dan is het wel tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Een lekker gevarieerde kampeerbeurs waar tal van exposanten staan om jou te vertellen over de leukste kampeerplekken, veiligheid tijdens kamperen en onderweg, caravans en andere manieren om te kamperen. Wat voor de echte kampeerliefhebber niet kan ontbreken is een apart gedeelte voor fietsen en e-bikes, want wie trapt er tijdens een kampeervakantie nou niet op de pedalen om de omgeving beter te verkennen.

Even terugblikken op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Nog nooit op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs geweest en benieuwd wat er te zien en doen is? Bekijk onderstaand filmpje eens wat de organisatie maakte tijdens de beurs van 2022. Dit geeft je een sfeervolle eerste indruk:

Duurzaam kamperen goed uitgelicht

Zodra je besluit om kampeerspullen aan te schaffen, dan wil je degelijke materialen die lang mee gaan. Als kampeerder zit je veel in de natuur en daar wil je goed zorg voor blijven dragen. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er dan ook veel nadruk op duurzame materialen en slimme trucs om energie op te wekken. Kampeerexpert Dick William Harinck: “Elk jaar laat de kampeerbranche zien dat het nóg duurzamer kan. Van superlichtgewicht caravans voor achter de elektrische auto tot recyclebare daktenten en kampeermiddelen die grotendeels bestaan uit hergebruikte materialen – er is geen branche die zo in beweging is!” Tijdens deze beurs staan in hal 11 (Kamperen van de Toekomst) de genomineerden (winnaars) van de Duurzame KampeerAwards. De Duurzame KampeerAwards verkiezing beloont het meest duurzame kampeermiddel, de meest duurzame kampeerplek of innovatieconcept dat het meeste impact maakt.

Kampeerbeurs voor het hele gezin

Kamperen is een leuke bezigheid voor het hele gezin. Samen lekker een paar dagen of weekjes weg. Samen met je kinderen kun je op zoek gaan naar het meest geschikte kampeermiddel waar jullie allemaal samen in kunnen slapen. Voor de kinderen is er een speciale kidshoek ingericht waar ze onder professionele begeleiding spelletjes kunnen spelen, knutselen en geschminkt worden. Zo kunnen kinderen even een momentje voor zichzelf nemen als papa en mama flink gaan onderhandelen over de aanschaf van een nieuwe campervan.

Wat is er allemaal te doen?

 • Test je favoriete e-bike op het Fietsparcours
 • Maak een proefrondje met een caravan
 • Doe inspiratie op in het Kampeertheater
 • Stap binnen in jouw favoriete camper of caravan
 • Geniet van de nieuwste kampeersnufjes
 • en nog heel veel meer

Praktische informatie

 • Datum: 4 tot en met 8 oktober 2023
  dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur
 • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
 • Tickets kopen
 • Parkeerplaatsen beschikbaar, maar aangeraden wordt om met de trein te komen. Station op 5 minuten lopen.
banner kampeer en caravan jaarbeurs 2023

Win toegangskaartjes voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Ben jij na het lezen van dit artikel toch wel erg benieuwd geworden naar deze beurs en wil je zelf een kijkje gaan nemen? Dat treft, want Papa’s wereld mag namens de organisatie twee winnaars blij maken met 2 toegangskaarten. Daar hoef je helemaal niet veel voor te doen

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • De gewonnen prijs wordt verzonden via mail door Papa’s wereld.
 • Meedoen kan tot vrijdag 29 september 2023 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • We overwegen om ons tentje nu echt eens te gaan inwisselen voor een caravan. De kinderen zouden daar in ieder geval erg blij mee zijn! Dus we gaan graag naar de beurs om ideeën op te doen!

 • Dat zou leuk zijn!
  Wij zijn op de terugweg van onze vakantie van achteren aangereden, onze vouwwagen is kapot. We moeten dus iets nieuws…maar wat? Weer een vouwagen, of gaan we toch voor een caravan? Maar welke? En wat is handig en wat niet? En hoe rijdt zo’n caravan achter je auto?Zoveel vragen…die hopelijk allemaal beantwoord worden, tijdens een bezoek aan de kampeerbeurs. We gaan dus heeeeeeeeeel hard duimen!!!!

 • Heerlijk de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023, blijft het nog even vakantie… Ik zou hier heel graag heen willen gaan om ideeen op te doen voor als we over 2 jaar met pensioen zijn. Dan zijn we vrij om te gaan waarheen en wanneer we maar willen. Lang leve het kamperen 😍🤩

 • Ik ben een ervaren caravanner en ik heb al gecampeerd vanaf jeugdjaren eerst met mijn ouders en later met mijn gezin en nu samen met mijn partner.
  Ik ga graag naar de caravan om op de hoogte blijven van alle nieuwe modellen en andere noviteiten.
  Ik ga elk jaar naar de caravanbeurd

 • Voor ons zou een dagje kampeer & caravan Jaarbeurs heel veel kunnen opleveren qua kennis en misschien ook een nieuwe caravan.
  Afgelopen zomer zaten wij aan de Gardalake in de periode dat er hagelstenen vielen. Zowel onze voortent als de caravan zijn total loss verklaard. Wij willen graag een nieuwe caravan aanschaffen. De vraag is welke caravan? De duurzame caravan, zodat we ook met de electrische auto kunnen trekken of gaan we voor het bekende?

 • Ik loot graag mee voor de gratis kaartjes. Mijn intresse gaat zeker uit naar de zelfbouwers. Leuk om ideeën op te doen. Maar we gaan natuurlijk de hele beurs over.

 • Altijd fijn om de beurs te bezoeken.
  Wij kamperen al vele jaren met caravan en altijd op zoek naar nieuws omtrent caravans landen kampeer innovaties etc.
  Hopelijk krijgen we een kans om heen te gaan.
  Mvg Maya

 • Wat leuk! Ik ben zelf meer van het luxe kamperen in een gehuurde accomodatie. Maar jk waag graag een kansje voor mijn ouders. Zij hebben een camper en ontdekken hiermee graag mooie plekjes in Europa. Deze beurs lijkt me echt iets voor hen. Inspiratie op doen en nieuwe gadgets bekijken/kopen!

 • Op zoek naar de ideale manier van camperen. Waar kun je beter oriënteren dan op de kampeer en caravan beurs….Ik (Jan) heb tent en caravan al gehad, dat was toen leuk maar voor nu iets minder mijn ding. Tent was zoveel gezeul en caravan ging me niet snel genoeg 😉.
  Vorig jaar met Kim en onze twee kinderen Boris en Juna naar de westkust van de USA geweest. Toen met een lel van een camper. Nou zo groot hoeft het niet meer te zijn maar een camper was wel ideaal! Nu op oriëntatie voor een buscamper. We zouden graag ook op de beirs ons oriënteren!!! Groetjes Kim, Jan, Boris en Juna.

 • Wij willen graag naar deze beurs om nu eens een goede keuze te maken voor camper of caravan. Deze beurs lijkt me daar ideaal voor, veel merken aanwezig, klusplein enz. Ik zou dan graag samen met mijn man Matthieu gaan.

 • We gaan reeds 48 jaar gaan kamperen, dus een en ander is aan vernieuwing toe. We blijven ook graag op de hoogte van nieuwe dingen.
  En ondertussen met onze camper Utrecht ontdekken…

 • Onze toekomst wens is een camper. Daarom hebben in oktober een camper gehuurd om camper-ervaring op te doen.
  Op de beurs kunnen we onze wensen weer wat concreter maken.

 • Wij willen graag een kleinere caravan om wat flexibeler te zijn tijdens onze vakantie. Maar welke? We gaan ons graag oriënteren op de beurs!