Jörgen Raymann maakt 4 november winnaars Speelgoed van het Jaar bekend

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is in volle gang. Tot en met 1 november kan er gestemd worden op, de door de vakjury genomineerde, speelgoed en spellen. Op woensdagmiddag 4 november maakt Jörgen Raymann op feestelijke wijze de winnaars per leeftijdscategorie bekend in samenwerking met Swazoom, een welzijnsorganisatie die zich inzet voor gelijke kansen voor alle kinderen, jongeren en bewoners in Amsterdam-Zuidoost.

Online prijsuitreiking

Vanwege de corona maatregelen vindt dit in een select gezelschap plaats in Amsterdam. De bekendmaking is live vanaf 15.15 uur te volgen via www.speelgoedvanhetjaar.nl.

Swazoom, spelen in Amsterdam-Zuidoost

Voor deze bekendmaking werkt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar samen met Swazoom, een welzijnsinstelling in Amsterdam-Zuidoost. Swazoom wil, net als de Stichting SpeelGoed Nederland (SGN), dat er meer wordt gespeeld en gaat daar samen met de SGN een project voor opzetten. Andere Amsterdamse instellingen zullen dat naar verwachting ook uitvoeren en hopelijk ook welzijnsorganisaties verder in het land.

De vakjury nomineert – de consument bepaalt de winnaars!

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is al meer dan 45 jaar een begrip. Elk jaar wordt de verkiezing georganiseerd om speelgoed op een positieve manier onder de aandacht te brengen en (groot)ouders te helpen bij het uitzoeken van speelgoed voor hun (klein)kind(eren) en henzelf, maar ook voor familie en vrienden. Een vakjury bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer, spellendeskundigen en experts uit de speelgoedbranche nomineerden in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen.

Bekijk alle genomineerden voor Speelgoed van het Jaar 2020 en lees alle reviews van verschillende bloggers.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *