Hoe verf je kinderen onbezorgd kind laat zijn

woning verven

Om verschillende redenen kun je in en rondom je woning gaan schilderen. Misschien wil je jouw muren van een nieuwe kleur voorzien of is het tijd om je deuren en kozijnen van onderhoud te voorzien. Maar wist je dat verf ook een bijdrage kan leveren aan het zo leuk en veilig mogelijk maken van je huis voor je kind of kinderen? Goede lakverf of muurverf zorgt ervoor dat je kind of kinderen onbekommerd zichzelf kunnen zijn. Hoe dat precies zit? Lees snel deze blog en doe inspiratie op.

Lakverf voor binnen

Met lakverf voor binnen kun je verschillende soorten ondergronden van bescherming voorzien. Dat zorgt ervoor dat je kinderen gewoon kunnen spelen zoals ze willen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan de verflaag. Dit is handig voor bijvoorbeeld deuren en kozijnen. Een goede lakverf zorgt ervoor dat de oppervlakken tegen een stootje kunnen en goede lakverven zijn vaak ook hand- en huidvetbestendig. Een goede keuze voor het lakken van deuren en kozijnen binnen is Sigma S2U Nova Satin. Dit hoogwaardige en kleurvaste product is kras- en slijtvast. Dan heb je geen omkijken meer naar je deuren en kozijnen binnen.

Lakverf voor buiten

Je kinderen zullen geregeld buiten te vinden zijn, mocht je een mooie tuin achter hebben. Buiten ravotten is heerlijk. Toch is het daarom geen overbodige luxe om oppervlakken buiten van wat extra bescherming te voorzien. Zo kun je ook deuren en kozijnen buiten beschermen en onderhouden met een lakverf. Waar lakverf voor binnen op waterbasis is, is lakverf voor buiten op terpentinebasis. Zo kan het de beste mate van bescherming bieden. Zoek je een goede lakverf voor buiten, dan is Sigma S2U Allure Gloss een uitstekende optie. Deze fijn te verwerken lak dekt uitstekend, is geschikt voor vier seizoenen onderhoud en behoudt optimaal zijn glans en kleur. Een duurzaam eindresultaat is gegarandeerd.

Afwasbare muurverf

Het is nu eenmaal een feit dat kinderen vaker knoeien dan gemiddeld. De kleintjes willen nog wel eens met hun eten spelen, terwijl een ongelukje met een glas drinken ook wel eens voorkomt. Het zou zonde zijn als je muren hierdoor te maken krijgen met vlekken, omdat ze niet goed schoongemaakt kunnen worden. Dergelijke problemen kun je voorkomen door gebruik te maken van afwasbare of reinigbare muurverf. Deze producten zijn gemaakt om schoongemaakt te kunnen worden zonder dat hierbij vlekken achterblijven. Je kinderen kunnen spelen zoals zij dat willen, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over je muren.

Schoolbordverf

Met behulp van schoolbordverf kun je ieder oppervlak in een krijtbord veranderen. Dit is een ontzettend leuke toevoeging aan je woning. Schoolbordverf kan toegepast worden in de kinderkamer, om hier een waar krijtbord te creëren. Maar ook op plekken zoals de speelkamer of de keuken kun je met deze verf aan de slag gaan. Dankzij het krijtbord hebben de kinderen een plek waar ze op verantwoorde wijze kunnen krijten. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, maar op het bord kunnen ze ook sommetjes oefenen, leren schrijven en meer. Als ouder kun je hier ook je planning voor de week op kwijt.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *