Hero Inside, nieuwe komische serie binnenkort op Cartoon Network (met gratis kleurplaten)

Hero Inside, nieuwe animatieserie op Cartoon Network

Stel je voor wat er gebeurt als stripfiguren tot leven komen. Ontdek het op Cartoon Network met de sprankelende nieuwe superheldenserie ‘Hero Inside’! Wanneer de getalenteerde striptekenaar Scott plotseling verdwijnt, blijven er slechts honderd door hem getekende stripboeken achter op de plek van zijn verdwijning. Deze stripboeken verspreiden zich door de stad San Francisco en belanden uiteindelijk in de handen van de 13-jarige dromer Mike en zijn vrienden. Ontdek meer over deze gloednieuwe serie en download twee gave kleurplaten om helemaal in de stemming te komen.

Helden uit de stripboeken gelezen

Mike ontdekt het stripboek ‘Crying Man’ van Scott. Terwijl hij het hardop leest, komt de held ‘Crying Man’ plotseling tot leven. Niet alleen ‘Crying Man’, maar door de hele stad verschijnen helden uit Scott’s stripboeken wanneer hun naam hardop wordt uitgesproken. Met Scott’s stripboeken verspreid over de stad, ontstaan er al snel vreemde situaties, variërend van helden die op een boerderij werken tot het uitvoeren van huishoudelijke taken of zelfs diefstal en gevechten.

Hero Inside, nieuwe animatieserie op Cartoon Network

Helden met menselijke trekjes

De helden in deze serie hebben echter geen klassieke superkrachten zoals Superman of Thor. Ze zijn anders, uniek en imperfect. Ze vertonen menselijke trekjes en lijken soms meer mens dan held. Zullen we ooit de diepte van deze buitengewone maar imperfecte superhelden kunnen begrijpen?

Volg Mike, zijn beste vriend Nick, zijn crush Lucy en de stripfanaat Dirk O terwijl ze zich een weg banen door de chaos veroorzaakt door de levende superhelden. Elke aflevering ontrafelt beetje bij beetje het mysterie van Scott’s verdwijning en de oorsprong van de levende helden.

Hero Inside, nieuwe animatieserie op Cartoon Network
Hero Inside, nieuwe animatieserie op Cartoon Network

Over de makers

“Hero Inside” is geschreven en geproduceerd door Million Volt Animation Studios, met CJ ENM, Tencent Video en YGG Global als co-producenten. DeAPlaneta Entertainment vertegenwoordigt de serie in Europa en Latijns-Amerika.
MEANG Joo-gong is de regisseur. Het verhaal is geschreven en bewerkt door Jake Goldman, de schrijver die ook verantwoordelijk is voor de Cartoon Network-serie ‘The Powerpuff Girls‘. De co-schrijvers zijn Nick Watson, bekend van zijn werk aan de hitserie ‘Final Space’, en Jesse Goldman, erkend voor zijn werk bij Comedy Central.

Wanneer en waar is Hero Inside te zien?

Bekijk ‘Helden in Actie’ om de grenzen van verbeelding te verkennen met enkele van de gekste helden ooit, vanaf zaterdag 20 januari op Cartoon Network.

Download gratis kleurplaten

Kun je niet wachten tot de eerste aflevering van Hero Inside? Geen nood, tot die tijd kun je alvast aan de slag met twee gratis kleurplaten. Je vindt ze hieronder. Klik op de afbeelding, download en print. Veel plezier met kleuren namens Cartoon Network.

kleurplaat Hero Inside Cartoon Network
kleurplaat Hero Inside Cartoon Network

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *