Gastblog: Opvoeden is genieten van kleine momentjes

DSC_0105Al als jong kind tekende ik boerderijhuizen met een lapje grond eromheen. Een moestuintje, schaapjes en kippen, een hond en wat vogels. Fantaserend over hoe ik later wilde wonen en wie er bij me zou wonen, of misschien wel alleen. Toen wist ik al dat ik er eigenlijk niet alleen wilde wonen, maar graag met een gezinnetje. Een leuke en vooral lieve vrouw en hopelijk een kindje (of twee). Een hele belangrijke baan met veel geld was niet belangrijk, nu nog steeds niet al helpt het wel als de financiën een beetje op orde zijn, als ik maar gelukkig zou zijn. Ja, later zou ik net zoals mijn papa een papa willen zijn. Wat het ook eigenlijk inhield……
Speciaal voor Vital Daddy.nl schreef ik een gastblog met daarin mijn visie op het ouderschap. Het volledige artikel is gepubliceerd op hun website en wel hier: Opvoeden is genieten van kleine momentjes

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *