Fotofabriek, foto op canvas

Een ideetje nodig voor Valentijn of wil je iemand zomaar verrassen? Wat dacht je van een heel persoonlijk cadeau? Deze week kon ik Chantal verrassen met een mooie foto afgedrukt op canvas. Een beetje vroeg voor de dag der geliefden, maar we konden ons niet bedwingen om het alvast open te maken. Het leuke was dat ik de enige was die wist welke foto erop zou staan. 

Onze muren worden langzaamaan bedekt met foto’s. Zowel in lijstjes als op canvas. Liam en Nala hebben al een plekje op het doek gekregen, maar Kyran ontbrak nog. Daar moest nog een keer verandering in komen. Dat vond Fotofabriek ook en ze boden mij dan ook aan om Chantal een lieve verrassing te geven. Valentijn is vroeg dit jaar.

Fotofabriek
Fotofabriek is een online afdrukdienst waarbij je terecht kunt voor fotoboeken, wijnkisten, kalenders en allerlei andere fotoafdrukken. Qua materiaal zijn ze behoorlijk divers, want je kunt niet alleen op canvas af laten drukken, maar onder andere ook op hout, aluminium of tegeltjes.

Bestellen is gemakkelijk
Ik kreeg de mogelijkheid om een 20×30 cm canvas te laten bedrukken. Al snel zat ik op de website bij het juiste product. Via de makkelijke navigatie is het gewenste product snel te vinden. Binnen een aantal klikjes was ik al bezig met de Online Editor om een foto te uploaden. Zelf wilde ik maar één foto op het doek, maar ik ontdekte dat je ook een complete collage kunt maken. Tijdens het plaatsen van de foto heb je de mogelijkheden tot het plaatsen van een kader of om de foto over de randen heen door te laten lopen. Voor de foto van Kyran koos ik voor de laatste optie aangezien onze andere canvassen ook kleuren aan de zijkanten hebben. Toch maar een beetje in stijl houden met de rest. Na de laatste afrondingen was alles klaar om af te laten drukken. Aangezien het al laat, erg laat, op de avond was, kreeg ik de volgende dag een mailtje dat mijn bestelling al verzonden was. De policy van Fotofabriek is om bestellingen binnen 24 uur af te drukken.

In huis
De dag na het mailtje kreeg ik van onze bekende postbode het pakketje al in handen. Met een vriendelijke lach vertrok hij weer richting zijn busje en ik liep naar binnen om het resultaat te bekijken.

Het canvas zat netjes ingepakt in een doos, met aan de hoeken beschermhoekjes van schuim. Deze kwamen er makkelijk vanaf zonder sporen achter te laten. Achterop het frame zat een zakje met daarin schroefjes en een metalen plaatje die gemonteerd kunnen worden zodat de foto goed opgehangen kan worden.

Vrouwlief goed verrast
Ze wist al dat ik een canvas besteld had, maar niet welke foto er op zou staan. Wat ze niet wist is dat ik die week een half uur bij haar bed gestaan heb terwijl ze sliep. Op haar telefoon heb ik flink door de foto’s gescrold naar de juiste foto. Eenmaal gevonden had ik die meteen naar mijn telefoon gestuurd. Sneaky bastard dat ik ben. Het mooiste was dan ook de blik van herkenning toen ze de doos uitpakte, nadat ik deze weer voor de vorm dicht gemaakt had. Gelukkig kan ik zeggen dat ze heel blij is met het canvas en dat daarmee de foto’s weer wat completer zijn. Het enige wat we nu nog moeten doen is het nog even netjes ophangen.

Deze blog bevat gesponsorde producten

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *