Winactie: Fien & Teun eerste bioscoopfilm

fien & teun, winactie, van hoorne entertainment, film, dierenfeest

Het bekende duo Fien & Teun, boertje en boerinnetje, hebben al een geruime tijd een eigen tv-serie. Op hun boerderij beleven ze elke aflevering een avontuur. Ze leren de kijkende kinderen van alles over het verzorgen van dieren en het verbouwen van voedsel. Voor het allereerst brengen ze hun avonturen naar de bioscoop en nemen ze een nieuw vriendje mee. In deze blog de eerste beelden van de film en je maakt ook nog eens kans op bioscoopkaartjes met een knuffelig Fien & Teun pakket.

Wie zijn Fien en Teun?

Fien en Teun wonen in het plaatsje Molenwaard op een boerderij. Als boertje en boerinnetje verzorgen ze hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond en schaapjes Mike & Molly. Op een leuke wijze leren ze kleuters en leerlingen uit de onderbouw hoe je met dieren moet omgaan, dat melk van een koe komt en hoe eten ontstaat. Met korte geanimeerde filmpjes en liedjes wordt de aflevering verdeeld om de aandachtsboog gespannen te houden. Boerinnetje Fien is zes jaar en heeft daarmee dezelfde leeftijd als de doelgroep van de tv-serie.

Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er gelijk een feestje van. Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet. Er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is alles nu nog wel op tijd klaar voor het grote feest?

Bioscooptrailer Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Vanaf wanneer zijn Fien en Teun in de bioscoop?

De bioscoopfilm Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest gaat op zondag 11 juli in première. Vanaf 14 juli draait de film voor het grote (kleine) publiek in meerdere zalen.
De filmwordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in coproductie met het Vlaamse Montana Media, en wordt geregisseerd door Matthias Temmermans. Dutch Filmworks brengt het in de bioscopen.

fien & teun, winactie, van hoorne entertainment, film, dierenfeest

Op bezoek bij Fien & Teun

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit, dan kun je Fien & Teun bezoeken op Avonturenboerderij Molenwaard. Samen met de kinderen ga je op avontuur op een hele grote boerderij. Knuffel met dieren, ga op bezoek in de verschillende kassen en speel in de verschillende speeltuinen en attracties. Alles in een boerenthema. Fien en Teun zijn dagelijks aanwezig en worden regelmatig bijgestaan door karakters als Peppa Pig en Kikker.

Overnachten bij Fien & Teun

Sinds mei 2021 hebben de boertjes een eigen vakantiepark waar je als compleet gezin kunt overnachten. Logischerwijs ligt Vakantiepark Molenwaard vlakbij de Avonturenboerderij. Na een dag spelen ga je in stijl slapen in bijvoorbeeld een boerderij, chalet, polderlodge of avonturentent. Op het vakantiepark hebben Fien & Teun hun eigen boerderij, dus ook hier kan je de vriendjes dagelijks tegenkomen.

Van Hoorne Entertainment

Fien & Teun zijn onderdeel van entertainmentbedrijf Van Hoorne Groep. Naast televisieprogramma’s is het bedrijf ook bekend van verschillende musicals zoals De Kleine Zeemeermin, Doornroosje of theatershows van Sesamstraat.

Winactie: bioscoopkaartjes en een Fien & Teun pakketje

fien & teun, winactie, van hoorne entertainment, film, dierenfeest

Wil jij samen met je kinderen in stijl naar de bioscoopfilm Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest? Ik mag namens Dutch Filmworks en Van Hoorne Entertainment maar liefst 4 vrijkaartjes weggeven, met daarbij een superleuk merchandise pakket. Jouw eigen boertje en/of boerinnetje kunnen in de bioscoop knuffelen met hun eigen Fien & Teun knuffels en hoeven zich voordat de film begint niet te vervelen met het Fien & Teun Doeboek.

Meedoen? Kijk dan even hieronder hoe je kans maakt op deze leuke prijs:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht met wie jij heel graag naar deze film toe wilt.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans. Vrienden en kennissen taggen kan natuurlijk nooit kwaad.
 • Meedoen kan tot zondag 11 juli 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs. De prijs wordt verzonden via Dutch Filmworks.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik zou heel graag met mijn zoontje Dylan naar de film willen. Hij is nog nooit in de bioscoop geweest en dit zou een super leuke film zijn als vuurdoop 🍿

 • Een actie waar je helemaal vrolijk van wordt en waarvan je het liedje niet meer uit je hoofd krijgt 🤣. Ik doe graag mee als verassing voor onze zoontjes. (Te) Lang geleden dat we naar een film zijn geweest.

 • Met m’n vriendin en onze dochters! Zij zijn helemaal fan van Fien & Teun. Door Corona zijn ze nog nooit in de bioscoop geweest. Wat is nou mooier om deze ervaring te delen met je helden?!
  Wij zijn 1 keer op de Avonturenboerderij geweest. We hebben allemaal onze ogen uitgekeken!!

 • Ja super leuk, hier een grote fien en teun fan. De cd zit in mijn auto en mijn zoon en dochter kunnen alle liedjes mee zingen dus dit zou super leuk zijn

 • Erg leuk voor onze dochter Jildou.
  Ik neem haar dan ook mee naar de film, tevens wordt dat dan haar eerste keer. Dus extra leuk.

 • Dit zouden mijn buurmeisjes super vinden! Kunnen ze hun ouders een keer meenemen naar de film. Dat zou een leuke verrassing zijn!

 • Dat zou super zijn voor
  M’n dochter mara van 4 en haar broertje Quin van 2 die helemaal fan zijn van fien en Teun
  Gelijk een mooie film
  Om voor het eerst naar de film
  Te gaan met ze! Zou een super ervaring zijn 💙❤️

 • Super gave actie voor mijn neefje en nichtje! Vorig jaar als uitje meegenomen naar het familiepark, leuk als ik ze nu kan meenemen naar de bioscoop.

 • Heel leuk! Hier zou ik graag heen willen met mijn zoons van 5 en 2 jaar. Dat zou dan hun eerste bioscoopbezoek worden.

 • O zo graag voor onze zoontjes. Zijn laatst naar avondturen boerderij geweest, wat hebben ze genoten. Sindsdien non stop de liedjes aan het zingen en boer aan het spelen;).

 • Wat een feest zou dat zijn voor onze tweelingkinderen van 4 jaar. Ze zouden met opa en oma naar de Molenwaard gaan maar door Corona is dat niet door gegaan.Nu zal dat niet meer gebeuren. Soms loopt het leven anders!

 • Onze zoon is echt he-le-maal gek van de serie van Fien en Teun, stiekem vinden wij het ook errug leuk! 😉
  Wat zou het super zijn om gezellig met zijn allen na lange tijd weer gezellig naar de film te gaan! En dan al helemaal naar een Fien en Teun film, geweldig!
  Kleine kans dat we winnen maar hopen op een klein gelukje dan maar! 😀

 • Sinds ons bezoek afgelopen zomer aan het leuke park van Fien en Teun raken onze kleindochters niet uitgepraat over Fien en Teun. Dit zou een hele welkome verrassing zijn.

 • wat super leuk! Mn kinderen kijken hier graag naar.
  Zijn zelfs al naar het vakantiepark in Fien en Teun thema geweest.
  Wat vonden ze dat geweldig

 • Graag zou ik hier naartoe gaan met mijn nichtje! Die zal dit echt geweldig vinden, zelf hebben wij een boerderij en daar vind ze het helemaal geweldig!

 • Oww leuk! Ik ga met Noor en Mees (en papa 😉 ) Dit wordt dan Mees z’n eerste keer in de bios (hij is bijna 3). En dat zijn toch dingen die je ‘bij blijven’. Noor ging naar juf Roos en ik naar Pocahontas :p

 • Wat zou het fantastisch zijn dit bioscoop avontuur met mijn kleinzoon Mente te mogen beleven..dus maar hopen 🍀🙏op wat winnersgeluk dan kan de dag voor ons niet meer stuk! Mente zijn gezichtje gaat al stralen bij het vooelezen van deze leuke verhalen!! Groetjes van n liefhebbende omi

 • Wat leuk! Onze Tim is helemaal fan, nu hij net naar school gaat wat minder tijd samen dus een gezellig uitje naar de bios voor de woensdagmiddag lijkt me heerlijk!

 • Wow wat gaaf onze jongste dochter kijkt hier heel graag naar. Ze moet er altijd om lachen. Grote zus mag ook mee naar de film want die moet altijd meekijken naar deze leuke filmpjes. De knuffels die zullen zeker veel geknuffeld worden en samen elke nacht met onze dochter Lotte gaan slapen. Doeboek zullen ze zeker samen in kunnen spelen.