Fest Publishing

Lekker leesbare teksten waarin alle informatie te vinden is die jij er in wilt hebben staan? Wil jij dat jouw lezers vlot door je website heen gaan en snel gevonden hebben wat ze nodig hebben? Fest Publishing schrijft teksten die makkelijk te begrijpen zijn en vertellen wat jouw boodschap is. Simpel, helder en verstaanbaar.

Wat is Fest Publishing

Fest Publishing schrijft online en offline teksten uit eigen initiatief en in opdracht.
Ik help je bij het schrijven van geschikte teksten voor jouw website en foldermateriaal.

Blogs op Papa’s wereld

Jouw product of dienst uitlichten op een gezinsblog? Voor Papa’s wereld schrijft Fest Publishing het grootste deel van de teksten. Een eerlijke review of een informatieve blog waarin links opgenomen worden naar jouw website (linkbuilding).

Blogs voor jouw site

Heb jij een site en kom je niet aan het schrijven van blogs toe? Teveel opdrachten binnen gekregen die je niet allemaal zelf geschreven krijgt? Fest Publishing kan deze als ghostwriter voor jou schrijven. Met ruime ervaring in het schrijven van blogs krijg je een tekst geleverd in de stijl van jouw site.

Online teksten

Inspiratieloos of tekstueel geen genie, maar wil je jouw website wel leesbaar hebben voor bezoekers? Ik schrijf jouw teksten en pas ze aan naar jouw imago. Tijdens het schrijven wordt rekening gehouden met seo waardoor je beter gevonden wordt in zoekmachines.

Offline teksten

Kort en informatief, dat moeten folderteksten zijn. In zo min mogelijk tekst, zo veel mogelijk zeggen. Verspreid jouw boodschap door middel van teksten geschreven door Fest Publishing.

Website beoordeling

Tijdens een beoordeling bekijk ik de teksten op je website en geef aanwijzingen hoe deze beter in relatie kunnen staat tot elkaar. Hoe is je website ingedeeld en is alles vindbaar wat je vindbaar wilt hebben. Je krijgt tips ter verbetering en dit kan leiden tot het door mij laten herschrijven van teksten.

Wie is het gezicht achter Fest Publishing

profielfoto author maarten fest

Maarten Fest schrijft al bijna zijn halve leven teksten voor het internet. Van nieuwsberichten van fansites tot blogs over het ouderschap en gezinsleven. Na redactielid te zijn geweest van een opgeheven personeelsblad in de kinderopvang, startte hij de blog Papa’s wereld. Met ruime schrijfervaring achter de rug richtte hij in april 2021 Fest Publishing op.
Als vader en werknemer in zeer verschillende bedrijven neemt hij de diverse ervaringen mee in zijn teksten. Een van zijn kwaliteiten is teksten zodanig te schrijven dat ze voor ‘de gewone man’ begrijpbaar zijn.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Waar vind ik Fest Publishing

Fest Publishing
Ruijsdaelstraat 19
6566 XS Millingen aan de Rijn

Mail: info@papaswereld.nl

Zakelijke gegevens

KvK: 82575223
IBAN: NL17 KNAB 0406 5755 84

Portfolio

Papa's wereld

Per 20 april 2021 valt Papa’s wereld onder Fest Publishing.
Papa’s wereld bevat teksten uit eigen initiatief, maar ook opdrachten via acquisitie.

Kiddowz

Gastblogs voor KiDDoWz
* Reviews van dagjes uit
* Opdrachten op Papa’s wereld via Acquisitie-service KiDDoWz

Mamaliefde

Diverse gastblogs voor Mamaliefde
* Reviews van producten
* Reviews van dagjes uit
* Reviews van meerdaagse bezoeken

That Will Do schapen drijven

Foldermateriaal That Will Do
* Tekstcontrole
* Herschrijven
* Aanvullen van relevante tekst

Website4Mama

Blogteksten Website4Mama
* Betaalde opdrachten geschreven als ghostwriter

idee shelly rose

Website Idee, Shelly Roso
* Nakijken van alle teksten op spelling en leesbaarheid
* Herschrijven van teksten
* Samenhang in de website creëren tussen de verschillende pagina’s

Maarten heeft mij enorm ondersteund bij het stevig neerzetten van mijn website. Met zijn kennis, vaardigheden en ervaring op dit gebied heeft hij mij ook het een en ander geleerd en prijsgegeven om er wat meer uit te halen dan ik voor mogelijk zag. Maarten heeft zich echt verdiept in mijn website, heeft waar nodig strakke lijnen gezet en daarin mijn persoonlijke noot in de site laten behouden.

Dank je wel Maarten voor je krachtige input.
Shelly Roso