Winactie: Escape Room The Game: Challenge

escaperoom the game challenge, escaperoom, spel, spelletje, identity games

Yes, Identity Games heeft een derde variant van Escape Room The Game uitgebracht. Naast de spellen waarbij uit een fictieve kamer moet worden ontsnapt en een legpuzzelvariant, brengen ze nu een kaartspel uit die je hersenen laat kraken. Ga in 10 minuten tijd de strijd aan om zoveel mogelijk raadsels op te lossen. Elke opdracht laat je hersenen op volle toeren draaien en vraagt om anders te denken dan dat je normaal doet. Een echte hersentrainer. Lees meer over dit spel en maak kans op een exemplaar.

Los zo snel mogelijk, zo veel mogelijk raadsels op

Je bent opgesloten door een genie, zonder hoop op vrijlating. Of is er toch wel hoop…? Hij laat je gaan als je kunt bewijzen dat je het waard bent! Laat zien dat je rustig kunt blijven onder druk en los binnen 10 minuten zo veel mogelijk puzzels op; alleen dan maak je kans om dit te overleven… Speel alleen of in teamverband en ontrafel onder tijdsdruk de raadsels, terwijl de seconden wegtikken…

Spelen waar je maar wilt

In tegenstelling tot de uitgebreide kamerspellen en de puzzel, is Escape Room The Game: Challenge echt overal speelbaar. Het spel bevat allerlei opdrachtkaartjes en heeft geen bord of allerlei voorwerpen nodig om het te spelen. Een potje op de achterbank van de auto is dan ook geen probleem. Doordat het spel compact is, kun je het makkelijk in je tas stoppen en het overal mee naartoe nemen. Tijdens een drankje op het terras haal je het zo tevoorschijn en het wordt al snel nog gezelliger.

Géén Escape Room The Game basisspel nodig

Voor het spelen van Escape Room The Game: Challenge heb je geen basisspel van Escape Room The Game nodig. Het is een op zichzelf staand spel in tegenstelling tot de andere ontsnapspellen. Bij aanschaffen van het spel heb je meteen alles wat je nodig hebt. Ben je klaar met alle 48 challenges uit deel 1, dan is er ook al meteen een tweede deel uitgebracht. Lang wachten op een vervolg is het dus niet.

Winnen

Wil jij samen met vrienden je hersenen aan het werk zetten? Ik mag namens Identity Games een exemplaar van Escape Room The Game: Challenge weggeven aan een gelukkige lezer.

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot zondag 13 juni 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door Media Tornado.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *