Na een half jaar eindelijk een hoesje om mijn telefoon (winactie)

telefoonhoesje, caalman

Een half jaar geleden mocht ik bij mijn provider eindelijk een nieuwe telefoon uitzoeken. Het was nodig. De vorige was inmiddels zo sloom geworden dat het maken van een foto uren duurde en dat mijn favoriete spelletje niet meer te spelen was zonder ergernissen. Maar dan komt het, ik ben een beetje een miepert als het gaat om hoesjes. Telkens is het hoesje net niet naar mijn zin of past het niet om mijn telefoon. Ik ben dan zo’n type die het dan op een bepaald moment ook maar laat zitten. Een half jaar heb ik rondgelopen zonder hoesje om mijn telefoon, tot nu toe dan, want eindelijk heb ik er eentje gevonden.

Wat voor telefoon heb ik eigenlijk?

Voor mij is een telefoon een toestel waarmee ik moet kunnen bellen, appen en spelletjes spelen. Het maakt me dan eigenlijk ook niet echt uit welk merk het is, het moet gewoon werken. Vraag je dan nu ook aan mij welk type toestel ik heb, dan ben ik je meestal het antwoord schuldig. Op mijn huidige toestel staan achterop dan ook enkel alleen de merknaam: Samsung. Bij het aanschaffen van een telefoonhoesje is het wel erg belangrijk om te weten welke je precies hebt, want voor je het weet past de telefoon er helemaal niet in. Heb je er nog niks aan.

Het juiste hoesje gevonden

Mijn vrouw ergerde zich aardig aan mij omdat ik mijn telefoon nog steeds onbeschermd liet. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik tijdens een rondje Pokémon Go mijn telefoon laat vallen omdat de hond ineens besluit de andere kant op te gaan of omdat de grond plots spekglad is. In alle drukte vergat ik telkens online op zoek te gaan naar een hoesje voor mijn smartphone. Totdat vorige week er een bericht van Caalman online stond die op zoek was naar iemand die een Samsung A52s hoesje wilde uittesten. Vanachter mijn pc keek ik opzij en zag het doosje van mijn telefoon staan die mij vertelde dat ik precies dat toestel had (wist ik dat ook weer). Scrollend door de lijst aan mogelijkheden kwam ik uiteindelijk uit bij een simpele blauwe hoes met ruimte voor mijn belangrijkste pasjes.

telefoonhoesje, caalman

Tevreden in mijn zak

Weet je, nu met dat telefoonhoesje, heb ik mijn telefoon weer een stuk veiliger in mijn zak zitten. Ik hoef niet meer zo op te letten of er niks scherps in mijn broekzak zit dat het glas kan beschadigen. Tijdens een regenbui biedt het hoesje extra bescherming tegen nat worden van het toestel. En wat helemaal handig is, ik kan mijn oude telefoonhoesje waar nu mijn bankpasjes en zo inzitten eindelijk weg doen. Scheelt weer ruimte in mijn andere broekzak. Ik kan dus weer even vooruit, totdat deze telefoon aan vervanging toe is.

€25,- shoptegoed winnen

telefoonhoesje, caalman

Heb jij ook nog geen hoesje om te telefoon of is die van jou al zover versleten dat een nieuwe nodig is? Ben je stiekem gewoon van mening dat af en toe een ander hoesje moet kunnen? In samenwerking met Caalman mag Papa’s wereld 1x shoptegoed weggeven ter waarde van €25,- Deze mag je trouwens ook besteden aan alle andere accessoires uit hun assortiment.

Om kans te maken op deze leuke prijs hoef je enkel dit te doen:

  • Volg Caalman op Instagram
  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot vrijdag 22 april 2022 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Ben jij de gelukkige winnaar, dan ontvang je de kortingscode via de mail via Papa’s wereld.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Korting voor alle Papa’s wereld Instagram volgers

Helaas kan er maar een winnaar zijn, maar niet getreurd want er is een manier waarop elke bezoeker van Papa’s wereld een klein beetje een winnaar kan zijn. Ga snel naar Papa’s wereld op Instagram waar je een speciale code vindt waarmee je tot 31-05-2022 10% korting krijgt op jouw aankoop bij Caalman. Is me dat even mazzel hebben!


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *