Een videoboodschap van Sinterklaas op pakjesavond (met winactie)

video van sint 2023, winactie Papa's wereld

Hij komt, hij komt… Nog even en Sinterklaas komt weer naar Nederland met zijn pieten. Tijd voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s om alvast voorbereidingen te treffen voor pakjesavond. Verlanglijstjes laten inleveren, de wensen voor schoencadeautjes noteren, pepernoten inslaan en een plan bedenken hoe pakjesavond dit jaar gevierd gaat worden. Komt Sinterklaas dit jaar hoogst persoonlijk op bezoek of maakt hij zijn opwachting in een speciaal vooraf opgenomen persoonlijke videoboodschap? Lees meer over de de 15e editie van Video van Sint en maak kans op een van de twee codes voor een persoonlijke video.

15 jaar Video van Sint

Sinterklaas heeft het gigantisch druk met het bezoeken van kinderen. Zo druk zelfs dat hij de huisbezoeken niet eens aankan met behulp van hulp-Sinterklazen. Er zijn gewoon zoveel kinderen, dat het niet te doen is om ze allemaal hoogstpersoonlijk de hand te schudden, voor te lezen uit zijn boek en cadeautjes uit te delen. Vijftien jaar geleden bedacht hij daar iets op en liet zijn pieten persoonlijke filmpjes opnemen voor de kinderen. Die konden de filmpjes afdraaien zodat de Sint op het heerlijke avondje er toch een beetje bij was. Jaarlijks bezoekt hij zo meer huiskamers dan hij fysiek zou kunnen.

video van sint 2023

Een Sinterklaas avontuur samenstellen

In de persoonlijke videoboodschap van Video van Sint leest Sinterklaas natuurlijk uit zijn belangrijke boek voor. De naam van het kind staat er duidelijk in en zelfs staat er een foto bij. Die heb je als ouder zelf kunnen uploaden via een keuzemenu waar je ook kunt kiezen wat de Goedheiligman allemaal te vertellen heeft over het kind. Door het complete filmpje heen komen er telkens momenten voorbij waarop Sinterklaas iets verteld over de kinderen of andere personen die je aan het boek hebt toegevoegd. Zelfs opa en oma kunnen er in staan. Sterker nog, er kunnen wel 10 personen voorkomen in het Grote Boek.

Het filmpje bestaat niet alleen uit alles wat je toevoegt, maar er speelt ook een compleet avontuur af. Zo maak je kennis met “de Magische stoomtrein” en wordt er natuurlijk ook gezongen en gedanst. De lengte van het avontuur is ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen wat langer.

Video van Sint uitgelegd

In onderstaand filmpje wordt Video van Sint helemaal uitgelegd.

– Per bestelling is er ruimte voor 10 personen.
– Per persoon kies je 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel.
– Ruime keuze uit de bijna 500 onderwerpen.

Dit is wat je te zien krijgt in het avontuur:
– Je roepnaam in het Grote Boek.
– 2 verschillende persoonlijke foto’s voor in het Grote Boek (optioneel)
– 3 verschillende foto’s naar keuze, verdeeld over de hele film (optioneel)
– Sint verklapt de verstopplek (optioneel)

video van sint 2023, foto op de muur

Hoe ontvang je de Video van Sint?

Ben je helemaal klaar met het samenstellen van het filmpje, dan duurt het ongeveer een uurtje voordat het filmpje helemaal klaar is. Honderden pieten zitten op de computerafdeling alles in rap tempo samen te stellen.

Om het filmpje te kunnen kijken heb je twee opties, op DVD thuis geleverd of als download via de mail. Bestel je een DVD dan krijg je er ook een Gesigneerde kaart van Sint en een Envelop uit Spanje bij. Bij de download krijg je een link opgestuurd waar je het filmpje kunt plukken en kunt verstoppen op je laptop totdat je samen gaat kijken.

video van sint 2023, de Magische stoomtrein

Win een Video van Sint code

Wil jij een persoonlijke boodschap laten inspreken door Sinterklaas? Ik mag namens Video van Sint 2 codes weggeven voor een gratis download of een DVD met het filmpje. Ik mag dus maar liefst twee winnaars blij maken deze keer. Kans maken op Video van Sint is niet moeilijk, kijk even hieronder in het stappenplan wat je ervoor moet doen:

 • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
 • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
 • Meedoen kan tot zaterdag 18 november 2023 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
 • Bij winst ontvang je via Papa’s wereld een code waarmee je gratis een Video van Sint kan maken. Je gebruikt de code nadat je de video hebt samengesteld en vult deze in bij het afrekenen.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Oh geweldig!! Doe mee voor mijn zoon die 7 is en waarschijnlijk het laatste jaar is dat we dit geweldige feest kunnen vieren! Dit maakt het extra speciaal.

 • Ik zou graag een videoboodschap van sinterklaas voor mijn kinderen ontvangen. Zijn beiden gek op sinterklaas en met een videoboodschap van hem persoonlijk maakt hun pakjesavond helemaal goed.

 • Hier in huis zijn we absoluut dol op deze tijd van het jaar! Hoe kan het ook anders met de leuke liedjes, cadeauboeken die rondslingeren, pepernoten al in de kast aan het wachten geopend tevworden en de fantasie van onze kleuter die bijna ontploft van enthousiasme! We zouden hem graag een bericht van de Sint willen sturen, juist omdat hij op deze 5 jarige leeftijd nog zo heilig gelooft!!

 • Jaa voor onze kids doe ik heel graag mee. De jongste is aan het twijfelen helaas, dus ben bang dat dit het laatste jaar is..het zou echt tof zijn om dat met deze video af re kunnen sluiten.. grote neef van 18 komt voor het eerst Sint bij ons vieren, die zal ook raar staan te kijken als Sint ook voor hem wat in petto heeft!!

 • Ik zou het zo leuk vinden om met mijn drie dochters naar video van Sint te kijken! De jongste gelooft nog en de twee oudsten doen zooo leuk mee voor haar!

 • Oooh zo leuk! We vieren Sinterklaas samen met mijn zoontjes en neefjes en dit zijn mij een stelletje boefjes! Super leuk om hem zo op een grappige manier iets persoonlijks mee te geven van sinterklaas!

 • Met weemoed dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar met een gelovige. Afsluiten in stijl zou té gek zijn met zo’n bijzondere boodschap van de Sint!

 • Ik doe graag mee met deze winactie. Waarschijnlijk is dit jaar het laatste jaar dat we met de hele familie pakjesavond vieren. Het zou leuk zijn als Sint dan nog een woordje heeft voor iedereen.

 • Hartstikke leuke actie, onze dochter zou dit helemaal te gek vinden. Ze is al druk met het maken van tekeningen voor de sint en al zijn pieten. Een persoonlijke boodschap zou 5 dec helemaal compleet maken.

 • Super leuk! Wij vieren het met de hele familie bij opa en oma. Alle kleinkinderen bij elkaar, Het zou tof zijn om dan te starten met de video van Sint. De reacties van de kinderen daar kijk ik naar uit!

 • Mijn 2 kinderen van 3 en 5 beleven de Sint dit jaar allebei erg actief mee. Geweldig deze leeftijd! Een video boodschap van de Sint zou dan ook erg bijzonder zijn. Wij doen graag mee 🙂

  Liefs, angela

 • Ik wist niet dat dit bestond. Maar wat is dit leuk. Ik wil de kinderen er graag mee verrassen en papa is zelf ook benieuwd en kijkt graag mee naar de video van de Sint

 • Door de prikkelgevoeligheid van mijn kinderen vieren we Sinterklaas enkel binnen het gezin. Zo een persoonlijke boodschap van de Sint zou deze avond wel extra magisch maken. Ik doe dan ook graag mee.

 • Ik maak heel graag kans pakjesavond nog specialer te mogen maken voor mijn zoontje Bart met een echte videoboodschap van Sinterklaas! 📺🎁🍀

 • Wat een leuke actie! Ik wil graag mee spelen voor ons dochtertje Mila van 5. Ze zit al de hele week elke avond om 18:00 achter de buis gekluisterd om te kijken naar het Sinterklaas journaal en vanmorgen natuurlijk met spanning naar de intocht! Ze is heel lief geweest en heeft zeker een boodschap van Sinterklaas verdient.