Een gebaar via de post

20151227_114634.jpg

‘Gefeliciteerd’ en ‘dank je wel’ zeggen we vaak bij allerlei gelegenheden. Het is één van de redenen om iemand een leuk kaartje via de post te versturen. Kaartjes zijn voor mij het leukst als ze een echt persoonlijk tintje hebben. De kaartjes van Natuurlijk Gebaren en Gebaren met je kind hebben nog iets extra’s.

Een ontmoeting met Natuurlijk Gebaren

Diana Florides-Minneboo van Natuurlijk Gebaren leerde ik kennen op de Ouders Natuurlijk beurs in juni van dit jaar. Zij stond daar met een kraam om bekendheid te krijgen voor haar cursussen en producten. We raakten aan de praat door mijn blog over gebarentaal die ik niet lang daarvoor geschreven had en werd gedeeld door Het gebaar van de Dag. Om eerlijk te zijn was ik tot dan nog niet echt bekend met haar bedrijf. Thuis voegde ik haar toe aan Facebook en Twitter en begon er een leuk contact. Toen ze vernam dat wij ook naar de Kiind-beurs gingen waar zij zou staan en een workshop geven vroeg ze al snel of we ook bij haar langs kwamen. We waren net op tijd op de beurs om haar workshop te kunnen volgen waarbij Liam stiekem soms een beetje de show stal om samen met haar wat dierengebaren voor te doen. Bij haar stand kochten we uiteindelijk nog een nieuwe DVD van Lotte en Max. Het contact per social media bleef/blijft. Via die weg kwam ik er al snel achter dat er iets nieuws aan zat te komen.

‘Gefeliciteerd’ en ‘Dank je wel’

Op 7 november 2015 presenteerden Natuurlijk Gebaren en Gebaren met je kind een nieuw product op wintereditie van de Ouders Natuurlijk beurs. Samen met Wendy de Boer ontwikkelden zij twee leuke ansichtkaarten. De kaartjes zijn opgemaakt als leuke kleurplaatjes. Naast het persoonlijke tintje van het kleuren, waardoor elke kaart weer uniek wordt door de zender, bevatten ze ook nog eens een speciale boodschap. Beide kaarten bevatten namelijk een instructie voor het uitvoeren van een handgebaar. Op een speelse manier kun je zo personen een gebaar leren aan personen die hier (nog) niet bekend mee zijn. Met de verjaardag van Chantal kregen we een setje als cadeautje opgestuurd van Diana. Zo kregen we meteen een blik op dit nieuwe product. Wij hier thuis vinden ze erg leuk geworden. Vooral Chantal die direct begon met het inkleuren en opsturen  naar vrienden en familie.

Een kaartje bestellen?

Wil jij deze kaartjes ook in bezit krijgen om te versturen, of gewoon om net als wij een setje te bewaren? Kijk dan snel op de websites van Natuurlijk gebaren en Gebaren met je kind. In hun webshops vind je de actuele (actie)prijzen.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *