Een extra hapje snot gaat naar…

De Papa’s wereld hoodie die ik kreeg van Teezily heb ik nu ongeveer een maandje in huis. Regelmatig trek ik het aan, ook naar mijn werk. De kids reageren er op met veel gelach en vieze gezichten. Getver, een hapje snot eten van je kind is echt iets wat je niet doet. Leuk was de reactie van één van de meiden: “Dat herken ik, dat doet mama ook als mijn broertje een snotneus heeft. Dan strijkt ze ineens met haar duim langs de neus en veegt een snottebel af aan haar broer. Kei ranzig!” Yups, ook bij de ouders heeft het al leuke reacties opgeleverd. Truien en shirts met een leuke tekst zijn ze bij mij wel gewend, dus deze past goed in dat rijtje.
Goed uit de was
Vorige keer heb ik nog niks geschreven over hoe de trui uit de was kwam, dat kon ook nog niet want vanuit de verpakking ging het meteen aan. Inmiddels heeft de hoodie al een paar wasbeurten en droogbeurten overleefd. Doordat de bedrukking een zeefdruk is, zittten er geen stickers op die bij de eerste wasbeurt al barsten. Ik verwacht dat ook dat deze trui langer mee gaat dan menig ander bedrukt product.
Afgelopen winactie
Ik kreeg niet één maar twee van deze heerlijke truien. Eentje voor mijzelf en eentje om weg te geven (winactie). De likes stroomden binnen, maar er moest wel iets meer voor gedaan worden. Ik vroeg het volgende: Iedereen heeft van die dingen waarvan hij/zij zegt nooit te zullen doen. Nu er kinderen in het spel zijn doe je het zonder na te denken. Vertel wat jij nu zonder blikken of blozen doet. Uit de ingezonden antwoorden zou de leukste gekozen worden. Een tweekoppige jury heeft ieder zijn favorieten uitgekozen en de gemene deler mag er vandoor gaan met deze mooie Papa’s wereld trui.
Een extra hapje snot gaat naar…
Binnenkort loopt er iemand rond met deze leuke spreuk. En deze persoon is:
Amanda van Schoten

Haha super leuke tekst, en heel herkenbaar! Wat wij zonder blikken of blozen doen wat we eerst mega vies vonden wat andere ouders soms doen? Ons zoontje is nu snotverkouden, we waren op een verjaardag en onze lieverd kon niet slapen door een dichtzittende neus. Zonder aarzelen mijn mond op zijn neus gezet en vacuum gezogen zodat de snot eruit komt, en uiteindelijk alles in mijn mond hahaha! Maar hij sliep daarna wel als een roosje verder! 😉

Gefeliciteerd Amanda!
De hoodie wordt zo snel mogelijk opgestuurd. Wij willen natuurlijk wel een leuke foto zien waarin de trui gedragen wordt.

Deze blog bevat een gesponsord artikel door Teezily.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *