Deel jij je tips en adviezen met aanstaande ouders?

Er is een kleintje op komst, een nieuwe fase in je leven staat op het punt te beginnen. Alles is ineens weer nieuw en soms weet je gewoon even niet wat je nu eigenlijk moet doen. Je leven verandert niet alleen qua dagelijkse handelingen, maar ook emotioneel verandert er een heleboel. Zowel voor de mama als voor de papa. Logisch dus dat je met een heleboel vragen komt te zitten waar je antwoord op wilt hebben van ervaringsdeskundigen, oftewel andere papa’s en mama’s. Ben jij één van die ervaringsdeskundigen? Lees dan verder…

In een enquête op Familieberichten komen een aantal vraagstukken aan bod waarbij gevraagd wordt naar de persoonlijke ervaringen van vaders en moeders. Vanuit alle gegeven antwoorden stelt Familieberichten interessante artikelen samen waarmee aanstaande ouders voorzien worden van nuttige adviezen. Jouw nuttige adviezen; rechtstreeks uit de praktijk!
Draag jij ook je steentje bij? De enquête bestaat uit 12 vragen over verschillende onderwerpen rondom het thema zwangerschap en geboorte. Als dank voor je deelname maak je kans op 1 van de 25 unieke persoonlijke geboortetegels van Familieberichten.
Deel nu je ervaringen via de enquête of kijk eerst voor meer informatie.

26-7-2015: Papa’s wereld is in de voorbereiding voor deze enquête benaderd om mee te werken bij het verzinnen van de vragen. Helaas is de mail niet correct aangekomen waardoor we dit stukje gemist hebben. We werken graag mee aan deze vragenlijst en hebben het zelf ook ingevuld.
2-2-2021: Deze actie is afgelopen en de links daarna werken niet meer en zijn daarom verwijderd uit dit artikel.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *