De zak is al een cadeautje

SquareLite_20181129221711383.jpgPakjesavond! Hard gebonk op het raam en een gestalte die wegschiet. Dat moet wel een piet geweest zijn. Hoe je ook kijkt op het pad, er is niemand meer te zien. Het enige wat er achtergebleven is, is een zak vol cadeautjes van de goede Sint. Maar hoe weten die pieten toch welke zak ze bij welke deur moeten achterlaten? Simpel, het staat er gewoon op. Een persoonlijke zak voor elk gezin.

Afgelopen weekend werd er een pakketje aan onze deur afgeleverd. Zwarte piet leverde ons een echte juten zak waarop onze familienaam staat. Na een kleine fotosessie in de avond, de kleintjes lagen op bed, verdween de zak al snel in de kelderkast. Over enkele dagen mag het vol met cadeautjes tevoorschijn komen bij opa en oma thuis. Wat zal vooral de oudste verbaast zijn dat onze naam er op staat. De jongste zal Sinnetaas en Piet veel leuker vinden om te zien.

Ook leuk voor zaklopen 🙂

Zelf samenstellen

De bedrukking op de juten zak is zelf samen te stellen. In de webshop van Bulbby kun je kiezen uit allerlei Sinterklaas-motieven die in meerdere kleurvarianten in te stellen zijn. Nog even de tekst aanpassen en het kan meteen in je winkelmandje. Er zaten zoveel leuke printjes tussen dat we bij het kiezen eerst een kleine voorselectie deden om uiteindelijk tot dit ontwerp te komen.

Bekijk deze juten zak in de webshop

Afrekenen gaat makkelijk en snel. Binnen enkele tellen krijg je mail binnen dat je bestelling verwerkt gaat worden en enkele dagen later komt het pakketje thuis.

In de webshop van Bulbby zijn nog veel meer leuke Sintcadeautjes te vinden. Wat dacht je van bedrukte pepernootzakjes of een pietenmuts met naam?

Lees ook

SquareLite_201888232353280.jpg

Deze blog bevat gesponsorde artikelen
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *