De nieuwste kinderkleding trends voor de zomer

kinderkleding, trends, 2021, kindermode

De zomer is begonnen! Dat betekent dat de zomerkleding weer tevoorschijn mag worden gehaald. Op zoek naar nieuwe kleding voor je zoon of dochter? Dit zijn alle kinderkleding trends voor de zomer van 2021!

Trend 1: Veel kleur

Meestal is kinderkleding lekker kleurrijk. Dat is dit jaar eveneens het geval, zo zullen we veel felle kleuren gaan zien. Maar naast felle kleuren, is kleding met neutrale kleuren ook helemaal hip. Denk dan aan aardse tinten als camel, bruin en groen.

Trend 2: Prints

Heb je een zoontje? Dan zul je deze zomer veel printjes gaan tegenkomen, zoals dierenprints. En niet alleen op kleding, maar ook op schoenen en accessoires. Wat we bij meidenkleding nog steeds veel terugzien is de panterprint. Een fijne print, want deze is makkelijk met veel kleuren te combineren en daarnaast ziet de panterprint er tegelijkertijd stoer en schattig uit. Wat we dit jaar nog meer gaan zien, is de tie-dye. Een musthave voor zowel jongens als meiden deze zomer, en ook een printje dat makkelijk te combineren is.

Trend 3: Comfy kleding

Het afgelopen jaar hebben we veel thuis gezeten met z’n allen. Daardoor is comfy kleding steeds populairder geworden, ook voor de kids. Denk aan bijvoorbeeld sweaters en hoodies. Vooral een hoodie met capuchon is praktisch en ziet er ook nog eens stoer uit. Maar ook huispakken krijgen een comeback. Tegenwoordig zijn die in allerlei kleuren en prints te koop, wat ze zowel leuk maakt voor thuis als voor op school.

Trend 4: Denim

Een vrij oude trend, maar toch zien we hem ieder jaar weer terug: denim! Dit jaar zien we vooral veel jogdenim, als navolging op de comfy trend. Daarnaast is het helemaal hip om allerlei soorten wassingen met elkaar te combineren. Denimjack op een jeans? Het kan allemaal.

Trend 5: Flared, culotte en paperbag broeken

Voor de meiden zijn statement broeken deze zomer ook weer helemaal ‘in’. Denk aan flared pants, de culotte broek en de paperbag broek. Allemaal broeken die makkelijk te combineren zijn en je ook nog eens kunt doordragen in de herfst en winter.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *