De Negenmaandenbeurs 2020 start bijna, en ik mag weer

Negenmaandenbeurs 2020

Deze papa gaat ook dit jaar weer naar de Negenmaandenbeurs. Alweer niet omdat er een kind op komst zou zijn, maar om de hoogte gebracht te worden van nieuwe producten. Persmomenten bijwonen samen met andere bloggers en gewoon gezellig rondkijken. Ik geef je in deze blog alvast een blik vooraf op de beurs.

Negenmaandenbeurs 2020

Woensdag 26 februari 2020 start in de RAI te Amsterdam de Negenmaandenbeurs. Tot en met zondag 1 maart kunnen aanstaande en jonge ouders zich oriënteren op de nieuwste snufjes voor hun kinderen. Bekende merken als Kruidvat, Maxi-Cosi, Stokke en Difrax zijn natuurlijk van de partij. Minder bekende aanbieders proberen zich op deze babybeurs in de kijker te zetten met inovatieve producten. Door de grote verscheidenheid aan standhouders wordt ook deze beurs weer een gezellig dagje uit met een hoog shopgehalte.

Praktisch

Locatie

RAI Amsterdam
Hal 8, 9 en 11
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Nederland
Google Maps

Tickets

Entreebewijzen zijn aan te schaffen via de website van de Negenmaandenbeurs. Kijk daar voor de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Openingstijden

Woensdag11.00 – 18.00 uur
Donderdag11.00 – 22.00 uur
Vrijdag11.00 – 22.00 uur
Zaterdag11.00 – 18.00 uur
Zondag11.00 – 18.00 uur

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Op bezoek met een kleintje

De Negenmaandenbeurs kun je bezoeken met je partner, dus dames neem je man mee de beurs op. Sla je (schoon)moeder aan de arm of ga op stap met vrienden en/of vriendinnen. De kinderen kunnen makkelijk mee, tenminste de baby’s, dreumesen en peuters. Er is een apart kinderplein ingericht waar gespeeld kan worden, verschillende stands hebben een kolfruimte, er is een babyrestaurant en er worden verschillende kleine showtjes gegeven. Genoeg te doen dus.

Dirk Scheele

Shoppen en goodies

Shoppen op de Negenmaandenbeurs betekent ook dat je gebruik kunt maken van een heleboel toffe acties. Beurstassen met de eerste benodigdheden voor je kleine spruit, kortingen op bulkaankopen en leuke gratis goodies. Een compleet overzicht hiervan vind je in de blog van Olivette. Samen met Chantal ga ik het beursboekje nog even doorkijken om te zien of er nog een boodschappenlijstje gemaakt moet worden.

Negenmaandenbeurs Bloggerstour 2020

Voor de vierde maal wordt er een speciale bloggerstour georganiseerd waarbij een groep mama- en papabloggers aan zal deelnemen. Met een geheel eigen programma wordt er naar vooraf afgesproken standhouders gegaan om een persmoment bij te wonen, een workshop te volgen of uitleg te krijgen over hun producten/diensten. Ikzelf zal voor de derde maal mee gaan namens Papa’s wereld om de lezers van deze blog op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes.

Deelnemende bloggers

Mamaliefde (organisatie) FacebookInstagram
Mama’s Liefste (organisatie) FacebookInstagram
Meer van Mir (organisatie) FacebookInstagram
Thuisleven FacebookInstagram
Lotus Writings FacebookInstagram
Passievrouwen FacebookInstagram
Mamascrapelle FacebookInstagram
Olivette FacebookInstagram
Mamaloublogt FacebookInstagram
Lodi Blogt FacebookInstagram
Papablogger FacebookInstagram
Papa’s wereld FacebookInstagram

Zorg ervoor dat je deze websites en social media in de gaten houdt voor live-posts, leuke nieuwtjes en wellicht ook voor winacties.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *