De leukste aanbiedingen op de Negenmaandenbeurs

SquareLite_201822310497477.jpgDe Negenmaandenbeurs is de uitgelezen kans om de uitzet voor je baby bij elkaar te shoppen. Met goede aanbiedingen en kortingsacties shop je jouw favoriete producten bij elkaar of kun je goedkoper kennis maken met nieuwe dingen. In deze blog vind je een opsomming van verschillende acties die op de Negenmaandenbeurs van 2018 te vinden zijn.

Beurstassen

SquareLite_2018222215434571.jpgScoupy en Kruidvat hebben ieder een mooie aanbieding met een beurstas. Voor €5,- haal je een shopper in huis met allerlei nuttige en lekkere producten. Meer weten over de inhoud, lees dan even hier.

Naast deze twee bekende tassen is er ook nog de Mamaloes tas. Mij was deze nog onbekend, maar de dames uit de bloggerstour kenden deze maar al te goed. Voor €15,- haal je een tas vol nuttige spullen in huis. Even een kleine opsomming: Bébéjou flesje, Alecto kids on board plaat, flesreiniger, Alpine pluggies oordoppen, wandelwagen haken, badeendje, borstvoedingspads en nog veel en veel meer. Wil je de rest ook weten, lees het dan hier.

Organix / Goodies

20180222_155309.jpgVerantwoord snacken en lekkere fruithapjes haal je bij Organix. Mijn kinderen zijn hier helemaal gek op en ik moest dus langs van mijn vrouw. Enkele jaren hadden ze een bewaarblik als actieproduct, die is dit jaar vervangen door een leuk bord.
Nieuw in het assortiment zijn potjes met fruithapjes. Op de beurs heb ik ze al even geproefd en ik twijfel of mijn kids de potjes te eten krijgen of dat ikzelf….
De aanbiedingen op een rijtje:
* Goodies knabbels, 2 smaken. 2 zakken met 4 uitdeelzakjes met een gratis bord voor €4,-
* Goodies squeezy zakjes, diverse smaken, 5 stuks voor €3,-
* Always Organic fruithapjes, diverse smaken, 5 potjes voor €3,-

Difrax

20180223_094313.jpg

Difrax, vooral bekend van de S-fles en speentjes, staat dit jaar ook weer op de Negenmaandenbeurs. Met een ruime stand vol met hun assortiment is het al bijna moeilijk kiezen tussen al die leuke printjes.
Koop je voor €10,- aan producten, dan ontvang je een toilettasje met een leuke print erop gratis.
Speciaal voor jou als lezer van Papa’s wereld heb ik nog een verrassing, want met een speciale kortingscode ontvang je 15% korting bij een aankoop in de webshop van Difrax. De code vind je hier.

Hero Baby / Bulbby

IMG_20180221_143304_391.jpgEen van de leukste aanbiedingen is die van Hero Baby in combinatie met Bulbby. Hero Baby heeft twee aanbiedingen:
* Bij inschrijven voor hun nieuwsbrief ontvang je een leuke goodiebag.
* Bij aankoop van twee blikken/pakken flesvoeding krijg je een opbergzak.
Deze opbergzak wordt door Bulbby bedrukt met een tekst en afbeelding naar je eigen wens. Deze worden op de beurs ter plekke bedrukt zodat je het meteen mee kunt nemen naar huis.

Dermo Care

20180223_094231.jpgThuis hebben we al verschillende tasjes van Dermo Care. Ze zijn gewoon zo leuk! Elk jaar hebben ze nieuwe printjes van karakters als Nijntje, Paw Patrol, Teletubbies, Dora, Trolls en nog veel meer. Voor €15,- schaf je een rugzakje of tasje aan die je mag vullen met vijf producten uit het assortiment. Het maakt niet uit wat je kiest. Tandenborstels, shampoo, douchegel, haargel, pleisters of billendoekjes. Elke combinatie is mogelijk, ook meerdere exemplaren van hetzelfde product.

Drs. Leenarts

20180221_152740.jpgDrs. Leenarts is een bekende dermatologe. Voor de website van de Negenmaandenbeurs maakt ze regelmatig filmpjes en sinds kort heeft ze ook haar eigen Youtube-kanaal. Haar huidproducten zijn zonder onnodige toevoegingen. Op de beurs krijg je bij aanschaf van 2 producten er 1 gratis bij.

 

Zijn dit alle aanbiedingen van de Negenmaandenbeurs? Nee joh, nog lang niet. Bijna elke standhouder heeft een mooie voordeelactie, maar dan wordt deze lijst wel heel erg lang. Daarnaast had ik woensdag gewoon veel te weinig tijd om elke stand te kunnen bezoeken. Ga je nog naar de beurs toe, dan wens ik je heel veel plezier. Ik heb in ieder geval een leuke dag gehad.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *