De lekkerste smoothie om te maken op een warme juli-dag

smoothie, aardbei

Smoothies zijn een heerlijke manier om elke dag je fruit en groenten binnen te krijgen. Ze kunnen op ieder moment van de dag en het is mogelijk om ze compleet naar eigen smaak aan te passen. Mix er op los met fruit, groenten, noten en zuivel. Smoothies zijn extra lekker in de zomer, het is dan een super verfrissend drankje. In deze blog geven staat een heerlijk smoothie recept die je deze maand kan uitproberen!

IJskoude roze aardbeien smoothie

Deze smoothie is gevuld met aardbeien, banaan, kokos en munt. Na het horen van deze combinatie loopt ons het water al in de mond. Hij is zoet met een verfrissende nasmaak van de munt. Voor deze smoothie zijn er een aantal benodigdheden nodig:

  • 1 banaan
  • 150 gram aardbeien
  • 200 ml kokosmelk
  • Halve limoen
  • Muntblaadjes

Begin met het voorbereiden van het fruit; was de aardbeien en verwijder de kroontjes, schil ook de banaan af. De aardbeien en banaan zijn klaar om in de blender te gaan. Ook mogen er een paar muntblaadjes bij. Pers de limoen uit, giet de kokosmelk erbij en blenden maar! Blend net zo lang tot dat er een mooie egale massa is ontstaan.

Eigenlijk ziet deze smoothie er net zo uit als een milkshake, maar hij is een stuk gezonder! Je kunt hem drinken als ontbijt of als een lekker zoet tussendoortje. Geniet ervan!

Als afkoelen met een smoothie niet lukt

De juli-maand is een echte zomermaand. De zon maakt flink wat uren en zorgt ervoor dat de zweetklieren flink beginnen te werken om het lichaam af te koelen. De warme zomerdagen zorgen ervoor dat het lichaam meer gaat zweten dan op koelere dagen. Dit is heel normaal. Heb je echter last van overmatig zweten, ongeacht welke temperatuur het is, dan kan het zijn dat je een zweetprobleem hebt. Om dit probleem te verhelpen is het slim om eens een dermatoloog, zoals Marco van Coevorden, te laten kijken. Hij helpt u graag van uw zweetprobleem af te komen


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *