De Lego® Film 2 te zien tijdens Kids Weekend Kinepolis

Wat hebben Emmet, Lucy, Batman met elkaar gemeen? Heel simpel, het zijn alledrie karakters uit De Lego® Film. Wat ze nog meer met elkaar gemeen hebben? Ze zijn alledrie terug in deel 2. Vanaf 8 februari is de film overal in de bioscoop te zien, maar Kinepolis maakt er een echt feestje van tijdens het Kids Weekend.

Verjaardagscadeautje

Thuis heb ik de Lego-gekte op mijn kinderen overgedragen. Heb ze met het bouwsteentjesvirus besmet. Er gaat hier geen dag voorbij of er wordt met Lego gespeeld. Is het niet daadwerkelijk bouwen, dan wel op de WiiU of filmpjes op Netflix. Op het moment dat ik de eerste aankondiging hoorde van een tweede deel van de De Lego® Film, wist ik dat ik deze wilde zien. Kinepolis maakt het wel extra leuk, want precies in mijn verjaardagsweekend houden zij een Kids Weekend met deze film in de hoofdrol. Als je mij helemaal blij wilt maken, dan is dat deze film met mijn kids gaan bekijken. Laat dat nou net zijn wat de bioscoopketen aangeboden heeft. Een dag voor mijn verjaardag zitten we als compleet gezin te genieten van een vervroegd cadeautje.

Een gloednieuw Lego®-avontuur

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapot maken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Kids Weekend bij Kinepolis

Tijdens het speciale Kids Weekend op 9 en 10 februari staat Kinepolis het hele weekend helemaal in het teken van De Lego® Film 2. De bioscoop pakt uit met onder meer welkomstlimonade, spelletjes, een kleurhoek en de mogelijkheid om geschminkt te worden – allemaal in Lego®-thema. Ook krijgt elke jonge bezoeker een leuke verrassing (op=op).

Praktische info

  • Kids Weekend: De Lego Film 2
  • 9 en 10 februari
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer
Deze blog bevat zowel eigen tekst als tekst uit het persbericht van Kinepolis.
Afbeelding is afkomstig van Kinepolis, het filmpje van het officiële YouTube-kanaal van Warner Bros NL.
profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *