De LEGO Batman Movie nu in huis te halen!

batmandvdYes, we hebben het in huis! Direct nadat Liam en ik de bioscoop verlieten wist ik dat we deze film thuis nog vele malen samen zouden bekijken. Enkele weken terug ontving ik een persbericht dat De LEGO Batman Movie op DVD ging verschijnen. Mooi, daar zaten we al op te wachten. Nog leuker werd het wachten toen ik te horen kreeg dat er een exemplaar mijn kant op kwam voor een review.

Ieniminie samenvatting
Over de inhoud van de film heb ik al een uitgebreide recensie geschreven, die mogen jullie hier lezen.  Maar oké, heel even kort dan:

In een film vol droge humor, die soms enkel voor volwassenen te snappen is waardoor de film helemaal top is, gaat Batman de strijd aan met aartsrivaal Joker. Ondertussen gaat de gemaskerde superheld door een persoonlijke crisis en moet hij leren om weer mensen in zijn leven te laten. Leert hij het om samen te werken?

De film werd gemaakt door het team dat ook achter De LEGO Movie zat waardoor de liefhebber genoeg overeenkomsten zal zien.

batmandvd2

Extra
Naast de film bevat de beelddrager “One Brick at a Time: Making The LEGO Batman Movie”. In een heel gave documentaire zie je hoe de complete film gemaakt is. Van ontwerpen van de karakters tot de volledige animatie. De redenen van de bewegingen, de invloed van de acteurs en stukken die het toch niet gehaald hebben. Een beetje LEGO-liefhebber moet deze gewoon gezien hebben. Ik heb de DVD er speciaal voor aangezet en ik kan me voorstellen dat ik dit binnenkort nog een keer ga doen. Deze documentaire geeft mij in ieder geval dat hebberige gevoel dat ik eigenlijk nog veel meer had willen zien.

Special edition
Er is naast de gewone beelddragers ook een special edition in omloop. Hierbij zit een LEGO-poppetje toegevoegd die eerder verkrijgbaar was in de minifigure verrassingszakjes.

Verkrijgbaar
Verkrijgbaar sinds 14 juni op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

* Dit artikel bevat een gesponsord artikel van Warner Bros. Home Entertainment

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *